video – șeful hornbach despre insolvența ambient. palmă dată lui ciolan!

hornbach magazinul din sibiu (88)Mugurel Horia Rusu, director general al Hornbach România, și-a exprimat o părere personală legat de piața de retail și bricolaj din Sibiu. Acesta a făcut referiri și la declinul celor de la Ambient și a declarat că problema principală de acolo este cel mai probabil, managementul prost.

Horia Rusu a făcut aceste referiri la deschiderea oficială a magazinului Hornbach de la Sibiu. Șeful rețelei locale din România a marelui concern german a vorbit scurt și clar, legat de intrarea în insolvență a celor de la Ambient.
Rusu i-a transmis public lui Ioan Ciolan, care este din punctul său de vedere, motivul principal al declinului de la Ambient. ”Managementul! Oamenii! Și repet… Trăim într-o piață liberă. Ca să poți exista trebuie să muncești. Eunu știu ce s-a întâmplat acolo, dar ceva s-a întâmplat. Peste tot există așa o piramidă. În vârf e managementul, iar apoi sunt anumite trepte ierarhice și angajații. Eu zic că ar trebui să ne obișnuim cu o anumită disciplină și să conștientizăm tot ceea ce înseamnă munca. Să respectăm munca și să respectăm oamenii și clienții”, a declarat Horia Rusu.ioan ciolanReamintim că Ambient a intrat oficial în insolvență în această toamnă, compania patronată de familia Ciolan trecând acum prin cele mai delicate clipe ale existenței sale.
URMĂRIȚI MAI JOS DECLARAȚIILE LUI HORIA RUSU

Ultima oră

Comentariul meu