video - rudele tinerilor care murit carbonizați pe dn14, fac scandal. ce spun de pedeapsa primită de șoferul vinovat!

masina arsa dn14Familia și rudele celor doi tineri care au murit în luna mai într-un tragic accident de circulație avut loc pe DN14, din cauza unui tânăr care s-a urcat beat la volan, sunt total nemulțumite de faptul că acesta a fost condamnat la închisoare cu executare, de 3 ani și 8 luni.

Familiile celor doi tineri care au murit în tragicul accident de la Șura Mare, la începutul lunii mai, și-au exprimat luni nemulțumirea pentru faptul că Adrian Musoaie, șoferul vinovat, a primit închisoare de doar 3 ani și 8 luni.
Marius Tătar, unul din răniții care a scăpat cu viață și totodată soțul tinerei care a murit carbonizată este siderat de faptul că instanța l-a pedepsit la închisoare cu executare de nici 4 ani pe vinovat. ”Individul acela a intrat direct in noi. Nu suntem multumiti cu pedeapsa ce i-au dat-o judecatorii. I-au dat 3 ani si 8 luni! Asta e pedeapsa? (..) Durerea ce o au copii dupa mama e mult mai mare. Degeaba sunt eu intre ei ca nu pot sa le-o alin. Cei 3 ani si 8 luni compenseza acest gol? Nu! Niciodata!”, a spus acesta luni.
VEZI ȘI: VERDICT – ÎNCHISOARE cu EXECUTARE pentru tânărul vinovat de tragedia de pe DN14. Ce despăgubiri primesc familiile victimelor!
Le-a dat 3.000 de lei la victime
Luciaca Savu, soacra tinerei de 31 de ani moartă în accident este și ea revoltată de faptul că cel care le-a distrus familiile a primit o pedeasă așa de mică. Aceasta spune că singurul ajutor material primit de la șoferul vinovat, au fost 3.000 de lei. musoaie5VEZI AICI CINE ESTE ACEST TÂNĂR ȘI FOTOGRAFII ȘI VIDEO CU ACESTA
“Ne-a distrus familiile! Ne-a distrus copiii, iar baiatul nu mai poate lucra, si nu mai poate sa castige copiilor painea de pe azi pe maine. Daca noi suntem cum suntem, pentru noi nu este nici o dreptate? Nu ne face nimeni nici o dreptate pentru ca suntem tigani? Ne-a distrus familia. Am avut animale si am vandut tot ca sa putem sa platim operatii si medicamente. Am platit si spitalizare si tot ce ni s-a zis. (..) Ne-a trimis 30 de milioane in banii vechi.”, a spus Lucica Savu.
VEZI AICI FOTOGRAFII ȘI VIDEO DE LA ACCIDENTUL DE LA ȘURA MARE
Mama victimelor plânge în continuu
Elena Ruja, mama celor doi tineri morți în accident are fața unui om care și acum la jumătate de an de la producerea tragediei nu poate să treacă peste șocul produs. Femeia spune că plânge în fiecare zi după copiii ei. ”Am zis ca se face dreptate, dar din pacate eu cred ca nu s-a facut nicio dreptate! Au murit doi tineri in floarea vietii si vinovatul primeste doar 3 ani si 8 luni de inchisoare? Pai asta e dreptate?”, spune femeia.
VEZI AICI FOTO ȘI VIDEO DE LA ÎNMORMÂNTAREA VICTIMELOR ACCIDENTULUI DE LA ȘURA MARE
URMĂRIȚI MAI JOS DECLARAȚIILE VIDEO ALE RUDELOR
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=8rnRhmiBp48″ splash=”https://i.ytimg.com/vi/8rnRhmiBp48/sddefault.jpg” caption=”Rudele cer pedeapsa mai mare pentru soferul vinovat”]

Ultima oră

Comentariul meu