Starea de sănătate a răniților din gravul accident de duminică de pe DN1
Foto Arhivă

smurd ambulantaÎn urma accidentului rutier petrecut în noaptea de duminică spre luni, la Porumbacu de Jos, la UPU Sibiu au fot aduşi trei pacienţi, 2 bărbaţi de 19 respectiv 29 de ani şi o femeie de 21 de ani. O mașină a luat foc în urma impactului avut loc la intersecția DN1 cu drumul care face legătura către Sărata.

Trei persoane au fost transportate de ambulanțele SMURD la Spitalul Județean Sibiu. Pacientul de 19 ani și totodată șoferul vinovat de producerea accidentului, a fost diagnosticat cu contuzie abdominală, traumatism cranio-cerebral cu plagă parietală, contuzie genunchi iar starea sa nu necesită internare.
”Pacientul de 28 de ani a fost diagnosticat cu traumatism abdominal cu hemoperitoneu, fractură cominutivă umăr stâng, fractură cominutivă gamba dreaptă, fractură bazin şi a fost internat în cadrul Secţiei Clinice Chirurgie I, pentru supraveghere şi tratament”, spune Decebal Todăriță, purtător de cuvânt la Spitalul Județean Sibiu.
Cea de a III-a victimă, o tânără de 21 de ani a fost diagnosticată cu traumatism cranio-cerebral cu escoriaţii frontale şi contuzie genunchi, fiind internată în cadrul Secţiei Clinice Ortopedie.
VEZI AICI MAI MULTE DETALII DESPRE ACCIDENTUL DE AZI NOAPTE DE LA PORUMBACU DE JOS

Ultima oră

Comentariul meu