primul efect al perchezițiilor dna în birourile primăriei lui maricuța. cine suferă cel mai tare!

primaria selimbar maricutaChiar dacă primarul Daniel Maricuța a mers încă de joi la primărie, la câteva ore după ce procurorii DNA-ului au plecat cu o dubă plină cu dosare și acte, luni la ora prânzului, în primăria Șelimbăr activitatea e paralizată aproape total.

Aveți nevoie de vreun act semnat de primar sau eliberat de la primăria Șelimbăr? Atunci trebuie să vă înarmați cu multă răbdare pentru că administrația locală din comuna cea mai bogată din județ se desfășoară doar pur teoretic.
Se înregistrează activitate doar la câteva servicii, dar cele mai improtante, cum ar fi cele de la care se eliberează autorizații de construcții sau acte de intabulare terenuri și clădiri, nimeni nu mișcă nimic. Nu se eliberează acte dintr-un motiv extrem de simplu. ”Nimeni nu mai are curaj să semneze vreun act după ce a mers DNA-ul acolo. Cel mai mult suferă cei care construiesc în comună. Și mă refer la ansambluri rezidențiale, la blocuri, la cartierele de vile. Nu se pot face intabulări pentru că nimeni nu își asumă răspunderea să facă așa ceva. Piața imobiliară se va bloca din acest motiv”, spune un dezvoltator imobiliar care construiește actualmente în Șelimbăr.

VEZI SI: Fiul lui Maricuta ia pozitie in cazul anchetei DNA impotriva tatalui sau
De altfel mulți dintre dezvoltatori se gândesc să nu mai construiască noi proiecte în zona Șelimbăr, cel puțin până la primăvară și asta pentru a vedea cum decurg lucrurile în cazul anchetei DNA din primărie.
Surse de încredere au declarat pentru Ora de Sibiu că mulți dintre angajații care sunt cercetați de către Direcția Națională de Anticorupție, precum și cei din serviciile ”strategice” ale primăriei Șelimbăr, au plecat în concedii de odihnă sau în concediu medical. De altfel și primarul cercetat de DNA, Daniel Maricuța, și-a luat liber la finele săptămânii trecute, iar acesta este unul din motivele pentru care nimeni nu dorește să ia vreo decizie, în lipsa acestuia.

ALTE ARTICOLE PE ACEEIAȘI TEMĂ:

DE CULISE – Ce a făcut Maricuța în primele zile după perchezițiile DNA-ului. Ce se întâmplă la primăria Șelimbăr!

CITEȘTE ȘI: VIDEO – Cine îl ajuta pe Maricuța să cumpere și să vândă terenuri la Șelimbăr. Cum funcționa ”caracatița” și câtă MITĂ a luat primarul!

VEZI SI: VIDEO FOTO – Ranch-ul primarului din Șelimbăr. Imobil cu piscină interioară și ieșire la lac și fermă cu cai!

VEZI ȘI: VIDEO FOTO Primarul din Șelimbăr nu a fost reținut de DNA. Reacția lui Maricuța la plecarea acasă!

VEZI ȘI: Maratonul audierilor în cazul Maricuță. Ce s-a întâmplat cu primarul din Șelimbăr – VIDEO SI FOTO

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Simon Maurer, cel implicat in afacerea asta, a decis deja sa suspende proiectul Avantgarden la Sibiu! Se teme in mod sigur de ce va scoate la lumina ancheta procurorilor DNA.