efectele suspendării activității de ridicat mașini la sibiu. angajați concediați și încasări mai puține din amenzi!

masina ridicataMunicipalitatea sibiană a anunțat că SC Piețe SA a reziliat contractele la 13 din cele 21 de persoane ce lucrau la biroul de ridicări auto. De asemenea numărul de amenzi aplicate celor care parchează neregulamentar în oraș, a cunoscut o scădere după ce mașinile de ridicat autoturisme au fost trase pe dreapta.

Suspendarea activității Biroului de Ridicări Auto a avut până la urmă ca efect inevitabil, disponibilizarea angajaților de aici. Mai mult de jumătate au fost dați afară. ”Din cele 21 de persoane care își desfășurau activitatea la biroul  ridicări auto al SC Piețe SA, 8 persoane au rămas în cadrul SC Piețe SA la departamentul de administrare a piețelor, la departamentul tehnic și la biroul de control intern. Raporturile de muncă au încetat pentru celelalte  13 persoane.”, a explicat Mirela Gligore de la Biroul de Presă al Primăriei Sibiu.

Amenzi mai puține
În perioada 01.01.2015 – 31.05.2015 (din 26 mai s-a sistat activitatea de ridicare a autovehiculelor parcate neregulamentar) Poliția Locală Sibiu și Serviciul de Administrare a Domeniului Public au aplicat 2.879 de amenzi pentru parcare neregulamentară, cuantumul total al acestora fiind de 302.720 lei.
În perioada 01.06.2015 – 13.10.2015 au fost aplicate 1725 de amenzi, cuantumul total ridicându-se la 231.055 lei. La acestea se adaugă alte 400 de autovehicule în curs de identificare pentru întocmirea procesului verbal.
Numărul de amenzi aplicate în întreg anul 2014 (4.657) a fost depășit deja în primele nouă luni ale acestui an (5.004).

foto: Arhiva

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. S-au angajat sa faca o treaba care s-a dovedit ca nu e legala. Umblau precum cainii de lupta prin oras si acum umbla tot precum cainii, dar cu coada intre picioare. Eu nu-i dadeam afara. Le dadeam aparate foto si chitante si sa dea amenzi si sa faca poze la cei care parcheaza neregulamentar