video foto trafic paralizat la intrarea în sibiu dinspre mediaș. se circulă bară la bară!

trafic sibiu targ obor (7)Mai mulți cititori Ora de Sibiu ne-au semnalat în dese rânduri că traficul auto în zona Târgului Obor, la ieșirea din oraș spre Mediaș, se blochează în fiecare duminică. Astăzi am mers să testăm pe pielea noastră această realitate, totul fiind perfect adevărat. În zonă nu era în jurul orei 10.30, nici un echipaj de poliție.

Cine a dorit să iasă din oraș duminica, pe Drumul Național 14 sau să intre în Sibiu pe calea de acces dinspre Mediaș, cu siguranță că a făcut-o foarte greu. Mai mulți cititori ne-au semnalat că traficul se blochează sau este îngreunat în fiecare duminică, mai ales între orele 9 și 12, în zona Târgului Obor. ”Vă rugăm să veniți să vedeți cum se circulă. Nu e niciun echipaj de poliție să fluidizeze traficul. Nu e posibil să parcurgem 2-3 kilometri și în jumătate de oră”, ne-a transmis un cititor printr-un apel telefon.
Duminică am testat și noi tronsonul cuprins între ieșirea dinspre strada Lungă și sensul giratoriu de acces pe autostrada A1. Din păcate informațiile oferite de mai mulți cititori s-au adeverit. Traficul se desfășoară extrem de îngreunat, iar la ora la care s-au realizat fotografiile și filmarea video, în zonă nu era nici un echipaj de poliție.
Mașinile circulă bară la bară, iar parcările de pe marginea drumului sunt insuficiente, așa că se pot observa autoturisme parcate inclusiv pe câmp, în apropiere de intrarea pe A1, pe sensul de mers către Veștem.

Mai repede pe jos decât cu mașina
Reporterul Ora de Sibiu a parcurs pe jos distanța dintre sensul giratoriu din zona Hornbach și cel de pe strada Lungă, de vizavi de Lidl, mai rapid decât autoturismele aflate în trafic. Acesta a ajuns în aproxomativ 10 minute, în timp ce autoturismele au făcut mai bine de 25 de minute, duminică în jurul orei 10:15. Pe sensul de mers dinspre oraș, traficul era extrem de aglomerat doar între giratoriul de la Lidl si intrarea în Târgul Obor.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=fkkpitkkNMY” splash=”https://i.ytimg.com/vi/fkkpitkkNMY/maxresdefault.jpg” caption=”TRAFIC AGLOMERAT LA INTRAREA IN SIBIU”]

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Bun…da sibianul a auzit de autobuz, de mers pe jos sau taxi?
    NUuuu…el e mai destept si are si pretentii de provincial!

  2. Lasand la o parte exprimarea de balta, va este greu sa verificati textul inainte de a-l publica? Sunt o garmada de greseli de ortografie… Daca tot va vreti a fi publicatie online, faceti un minim efort in sensul asta!