video – atlassib a confirmat că vrea să renunțe la sponsorizarea echipei csu sibiu. se fac analize!

csu sibiuVeste extrem de îngrijorătoare pentru CSU Sibiu. Principalul sponsor al echipei, Atlassib, a anunțat că se gândește la modul cel mai serios să renunțe la susținerea financiară acordată.  Directorul general al companiei a declarat duminică, faptul că la momentul actual se fac ”analize” legat de acest sprijin în bani pentru CSU.

CSU Sibiu ar putea să rămână fără principalul sponsor, începând cu anul 2016. Atlassib a anunțat duminică faptul că se gândește să restrângă serios sprijinul financiar pentru echipă și să folosească banii pentru sprijinirea altor proiecte financiare, cum ar fi cel de susținere a SMURD-ului. ”La momentul actual noi facem niște analize destul de serioase în ceea ce privește sponzorizarea echipei de baschet a CSU Sibiu. Unul dintre motivele pentru care este posibil o restrângere a sprijinului pe care îl acordăm echipei de baschet este și acest proiect de amploare foarte mare, iar implicarea într-o astfel de campanie socială, poate să genereze niște reculuri în celelalte domenii. Este posibil să se simtă și în privința sprijinirii echipei de baschet”, a spus Daniel Micu.

Se decid în decembrie
Daniel Micu spune că decizia finală va fi luată în luna decembrie și că rezultatele slabe ale echipei din ultimii ani, nu au influențat această hotărâre de schimbare a strategiei de sprijinire financiară a CSU Sibiu. ”Până la finele anului vom lua o decizie clară. În acest moment contractul cu CSU Sibiu se derulează fără probleme. Analizăm împreună cu conducerea ULBS și cea a clubului și vom stabili până la jumătatea lunii decembrie modul în care societatea Atlassib va mai suține în continuare pe CSU Sibiu. Rezultatele din teren nu au influențat niciodată această suținere. Echipa de baschet s-a bucurat de această suținere necondiționat. Noi nu ne-am implicat niciodată la echipa de baschet. Am susținut-o pentru că este o echipă fanion a Sibiului. (..) Susținerea va mai fi doar la nivelul la care ne vom permite să o facem”, a mai spus Micu.
URMĂRIȚI MAI JOS DECLARAȚIA VIDEO A DIRECTORULUI GENERAL AL ATLASSIB
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=gZcpqZzzoo4″ splash=”https://i.ytimg.com/vi/gZcpqZzzoo4/maxresdefault.jpg” caption=”Atlassib se gandeste sa retrafa finantarea CSU Sibiu”]

Ultima oră

Comentariul meu