update video foto - a căzut în gol de pe acoperișul școlii 24 din sibiu. cel poreclit pictoru' a murit pe loc!

scoalaIncident deosebit de grav la Școala Gimnazială Regele Ferdinand din cartierul sibian Vasile Aaron. Un tânăr în vârstă de aproximativ 34-35 de ani a murit după ce a căzut de pe acoperișul instituției de învățământ.

Evenimentul s-a petrecut duminică seară în jurul orei 19.00. Un tânăr s-a urcat pe acoperișul școlii Regele Ferdinand, ca să dea jos o minge. Într-un moment de neatenție, a alunecat și a căzut în gol. Cei prezenți la fața locului au sunat imediat la 112 și au solicitat ajutor medical de specialitate, dar din păcate medicii nu au mai putut face nimic pentru el, bărbatul decedând din cauza rănilor grave.
Se pare că acesta consumase și alcool înainte de a ajunge pe acoperișul școlii. Deocamdată nu se știe încă modalitatea prin care tânărul Alex E. a pătruns în școală. ”Este vorba de un bărbat de 34-35 de ani, care a căzut de pe acoperiș. Din nefericire el a decedat”, a confirmat pentru Ora de Sibiu, Elena Welter, de la IPJ Sibiu.mort la scoala 24 (8)

Update – S-a urcat pe scocul școlii
Surse de încredere au declarat pentru Ora de Sibiu, că tânărul ar fi încercat să escaladeze clădirea urcându-se pe scocul de la unul din colțurile imobilului. Acesta s-a desprins în momentul în care a ajuns la etajul trei al clădirii. Tânărul era cunoscut în cartier cu porecla de ”Pictoru”.

UPDATE 2 – A vrut să dea mingile jos de pe școală
În momentul în care tânărul s-a apucat să escaladeze paratrasnetul și scocul de pe colțul școlii, tânărul era însoțit de încă patru prieteni. Cu toții au consumat alcool la un bar din apropiere de piața de pe strada Semaforului. după aceea au mers în curtea școlii, acolo unde erau foarte mulți copii, dar și adulți care jucau fotbal  sau baschet. Într-un moment de teribilism Alex a vrut să le arate prietenilor că el se poate cățăra pe scoc ca să ajungă pe acoperișul școlii și să dea jos de acolo mingile. ”A ajuns pe marginea acoperișului și s-a prins de scocul ce era fixat acolo. Acesta s-a desprins și a  căzut în gol de la înălțime. Nimeni nu a sărit să îl oprească. Cei ce erau cu el s-au uitat pur și simplu cum se urcă pe acoperiș”, a povestit un tânăr care a văzut întreg incidentul.tanar mort
A murit aproape pe loc. A mai căzut odată de la etajul 7!
Chiar dacă medicii de la SMURD au sosit rapid la fața locului, aceștia nu au mai putut să facă nimic pentru tânărul teribilist. ”S-au încercat manevre de resuscitare fără succes. Tânărul avea leziuni incompatibile cu viața”, au spus cei de la SMURD. Interesant este că tânărul a mai căzut de la etajul șapte, în copilărie.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=dNNeEEOrGMo” splash=”https://i.ytimg.com/vi/dNNeEEOrGMo/maxresdefault.jpg” caption=”A cazut in gol de pe Scoala 24 din Sibiu”]
Sura foto: google & facebook

Ultima oră

Comentariul meu