foto – masterchef în muzeul în aer liber de la sibiu. ce vedem luni la tv!

master cheef sibiuConcurenții și cei trei protagoniști principali de la MasterChef, au fost la Sibiu pentru a filma o ediție specială a emisiunii difuzată de Pro TV. Muzeul în Aer Liber a fost gazdă pentru o ediție a show-ului de televiziune care se va difuza luni de la ora 20:30.

Luni, de la 20:30, telespectatorii sunt invitati intr-un loc de poveste, cu o incarcatura traditionala uriasa! Aspirantii marelui trofeu MasterChef vor gati intr-o proba in deplasare, in cel mai mare muzeu in aer liber din Romania. Proba inedita, care ii va intoarce inapoi in timp cu cateva sute de ani, ii va provoca pe concurenti sa-si demonstreze atat abilitatile culinare, cat si pe cele organizatorice.
In aceeasi editie, concurentii vor participa la o noua proba cutia misterelor, unde vor avea de ridicat 24 de cutii, intr-un timp foarte scurt. mastercheef sibiu (3)Proba le va pune la incercare gustul, memoria, dar si alte simturi extrem de necesare intr-o bucatarie. mastercheef sibiu (2)Momentele surprinzatoare ale editiei nu se opresc aici, telespectatorii vor avea sansa sa urmareasca, in premiera, un test sub presiune in deplasare! Sursa: MasterCheef

Ultima oră

Comentariul meu