atlassib-ul donează câte un leu către smurd pentru fiecare bilet vândut

autocar atlassib sibiuFirma patronată de Ilie Carabulea a anunțat duminică în prezența lui Raed Arafat, președintele Fundației pentru SMURD, că va dona câte un leu din prețul fiecărui bilet vândut pentru cursele internaționale ce se vor desfășura până în 30 septembrie 2016.

Cel mai mare transportator internațional de persoane din România, Atlassib, a anunțat că va dona, până în 30 septembrie 2016, un leu din fiecare bilet de călătorie vândut pentru susținerea Fundației pentru SMURD prin campania “Respectăm Viața”.
Campania a început deja din 1 octombrie 2015 iar la finalul ei, Atlassib se angajează să doneze cel puțin 100.000 de euro, fără să modifice tarifele pentru acoperirea acestor sume.
“Compania Atlassib este preocupată în permanență de asigurarea unor călătorii în condiții de deplină siguranță și confort pentru toți pasagerii care apelează la serviciile noastre. Anul acesta am investit 3,5 milioane de euro în achiziția a 15 autocare noi, echipate conform celor mai noi standarde, și am integrat în strategia de business principiile responsabilității sociale. Prin campania “Respectăm Viața” dorim să oferim clienților noștri bucuria de a ajuta la salvarea de vieți omenești, prin direcționarea către Fundația pentru SMURD a sumei de un leu din valoare fiecărui bilet. Tarifele nu vor fi modificate pentru acoperirea acestor sume, compania urmând să doneze câte un leu, din valoarea de catalog a fiecărui bilet vândut”, a declarat duminică Daniel Micu, director general Atlassib.
Indiferent de sumele încasate în perioada 1 octombrie 2015 — 30 septembrie 2016, dacă sunt mai mici, egale sau mai mari, Atlassib va asigura finanțarea Fundației pentru SMURD cu suma de 100.000 euro.
“Este esențial ca toți locuitorii țării să beneficieze de ajutor medical prespitalicesc, indiferent de zona din care provin. Menținerea și dezvoltarea sistemului medical de urgență și prim ajutor este prioritară pentru noi iar campania “Respectăm Viața”, demarată de partenerii noștri, Atlassib, ne onorează. Pe această cale, le adresez sincere mulțumiri”, a declarat dr. Raed Arafat, președintele Fundației pentru SMURD.
Dr. Raed Arafat a precizat duminică, într-o conferință de presă, că banii proveniți de la Atlassib vor fi folosiți pentru prevenție, aceasta fiind una dintre cele mai importante companii din România care se alătură SMURD.
Compania Atlassib, după 22 de ani de activitate, se menține în poziția de lider pe piața de transport internațional de persoane. Atlassib deservește 37 de linii internaționale în 14 țări din UE, din Grecia până în Scandinavia, Portugalia și Scoția, cea mai nouă destinație introdusă. Anual, peste 500.000 de pasageri călătoresc cu Atlassib.
În 2015, compania Atlassib a investit 3,5 milioane de euro pentru înnoirea flotei, cu un lot de 15 autocare Mercedes-Benz Tourismo, autocare de ultima generație, Euro 6. Atlassib a avut în anul 2014 o cifră de afaceri de 276.000.000 lei și 1.360 de angajați.
Fundația pentru SMURD este o organizație non-guvernamentală, înființată in anul 2006, ca persoană juridică privată, non-profit, ce susține, prin toate proiectele dezvoltate, activitatea Serviciului Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare și dezvoltarea asistenței medicale de urgență.
Misiunea Fundației pentru SMURD este să contribuie la îmbunătățirea calității vieții persoanelor care locuiesc și muncesc în România, prin sprijinirea dezvoltării sistemului integrat medical și tehnic de urgență și prim ajutor.
Fundația pentru SMURD funcționează în mod independent, fără să obțină profit, contribuind la formarea unui sistem integrat de asistență medicală, tehnică de urgență și prim ajutor puternic prin intermediul unor parteneriate durabile între instituțiile abilitate — Ministerul Administrației și Internelor, respectiv Inspectoratul General pentru Situații de Urgență și Unitatea Specială de Aviație, Ministerul Sănătății, administrațiile publice locale și alte companii și organisme responsabile și dornice să se implice în acest sens.
Fundația pentru SMURD a derulat și derulează diferite proiecte, finanțate exclusiv din fonduri provenite din campaniile anuale “2% pentru SMURD” și din donații și sponsorizări din partea unor companii care își desfășoară activitatea în România. Mai multe informații legate de activitatea Fundației SMURD sunt disponibile la adresa www.fundatiapentrusmurd.ro.

Ultima oră

Comentariul meu