accident grav pe dn1. o mașină a luat foc, iar trei persoane sunt rănite la porumbacu de jos!

masina incendiataDrumul Național 1 este complet blocat din cauza unui accident ce a avut loc duminică seară în jurul orei 21.30 între Sibiu și Brașov, la ieșirea din Porumbacu de Jos, la intersecția cu drumul ce duce către Sărata. O mașină a luat foc, iar traficul e total blocat.

Accidentul rutier a avut loc la kilometrul 273, la ieșire din Porumbacu de Jos către Brașov. Două autoturisme sunt implicate, iar din informațiile oferite de ISU și Poliție, se pare că unul a luat foc. Trei persoane au fost rănite, dar au fost scoase din cele două mașini. ”Trei echipaje SMURD și o autospecială de la punctul de lucru Avrig s-au deplasat în locul producerii accidentului. Trei persoane sunt rănite. Ele sunt conștiente, iar incendiul auto a fost stins. Se acordă acum îngrijiri medicale victimelor”, spun cei de la ISU Sibiu.
Din primele cercetări ale polițiștilor deplasați la fața locului, se pare că un autoturism care circula dinspre Brașov, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus regulamentar din sens opus. ”Traficul în zonă este blocat complet”, spune Elena Welter de la IPJ Sibiu.

UPDATE – Viteza excesivă, cauza accidentului

Șoferul vinovat de producerea accidentului are 19 ani și este din Sibiu, iar celălalt șofer are 27 de ani și este din Brașov. Ambii sunt răniți. Cea de a III-a victimă este o tânără de 21 de ani din Sibiu.
Foto: ARHIVA

Ultima oră

Comentariul meu