olympus digital camera
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Prescolarii Gradinitei cu program prelungit si elevii Şcolii Gimnaziale Copsa Mica, clasele pregătitoarea, respectiv clasa a II a, au vizitat Primăria oraşului Copşa Mică. Cei aproximativ 80 de prescolari si elevi, însoţiţi de doamnele educatoare si învăţătoare au fost oaspeţii angajaţilor din Primărie, care le-au explicat care este rolul fiecărui compartiment şi care sunt serviciile de care se pot folosi contribuabilii.
Ghid şi gazdă le-a fost domnul Primar Mihalache Daniel Tudor, care i-a însoţit pe micii vizitatori în turul lor, prezentându-i pe aceştia funcţionarilor.
Atracţia deosebită a copiilor a fost îndreptată către cabinetul Primarului, unde au vrut neaparat să fie fotografiaţi la biroul acestuia.
După turul primăriei preşcolarii şi elevii s-au îndreptat spre sediul SMURD şi sediul SVSU, unde au fost întâmpinaţi de şeful Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă, domnul Vasiu Dan, care le-a prezentat acestora un film de informare privind modalităţile de alertare în situaţii de urgenţă(inclusiv numărul unic 112), prevenirea, stingerea incendiilor, prezentarea celor două servicii, iar al doilea film a avut ca temă, cum ar trebui să reacţionezi în situaţia producerii unui cutremur, iar la sfârşit le-a înmânat micuţilor ecusoane metalice cu stema pompierilor voluntari Copşa Mică .
După turul prin instituţie, micii şcolari au fost rasplatiti cu bomboane, fursecuri şi suc pentru rabdarea de care au dat dovada.
La ora 12 grupul de vititatori şi-a luat la revedere de la primitoarele gazde şi s-a înapoiat la şcoală.

Ultima oră

Comentariul meu