weekend și multe evenimente la sibiu. cum ne distrăm!

weekend

Finalul de săptămână vine cu mult teatru, dar şi conferinţe, expoziţii şi evenimente culturale. Aşa că ai de unde alege.

Dacă eşti interesat de relaţiile interetnice şi tot ce presupune subiectul, poţi participa la conferinţa internaţională „Relaţii Interetnice în Transilvania”. Detalii despre ce se întâmplă găseşti aici.

Eşti o mamică ce doreşte să afle informaţii despre parenting? Până vineri au loc întâlniri pe aceste teme, la Libăria Habitus. Vezi aici despre ce se discută.

Vineri, de la ora 19, la Casa de Cultură are loc un spectacol cu Ansamblul Folcloric Ardealul. Cine va urca pe scenă citeşte aici.

Sâmbătă dimineaţa mergeţi cu copiii la Teatrul Gong. La ora 11 începe „Atelierul de…meşterilit”. Este recomandat copiilor cu vârsta între 6 şi 10 ani, iar biletul costă 14 lei. Timp de o oră şi jumătate cei mici vor „meşterili” şi se vor distra.

De la ora 18, tot la Teatrul Gong, are loc premiera absolută a piesei „Alice”. Detalii desprea piesă citeşte aici. 5 dintre actorii care vor urca pe scenă joacă şi ei pentru prima dată la Teatrul Gong. Cine sunt ei află de aici.
„Alice” se va juca şi duminică, de la ora 11.

În seara de sâmbătă, la Studioul CAVAS din cadrul Facultății de Litere și Arte Sibiu se joacă “Gustul mierii”. Despre piesă citeşte aici.

De neratat este prima expoziţie în aer liber a Muzeului Brukenthal, ce va avea loc în Piaţa Mare. Detalii aici.

Zilele Culturale ale Judeţului Sibiu au ajuns la finalul acestei ediţii de toamnă. În acest week-end evenimentele se desfăşoară pe Valea Târnavelor. Aveţi ce vedea, de la dresură de cai, la parada căruţelor, la spectacol folcloric, până la expoziţii de fotografie, pictură şi sculptură. Programul detaliat aici.

Ultima oră

Comentariul meu