dna

Serviciul teritorial Alba Iulia numără doi procurori noi. Unul dintre ei a activat până acum la Mediaş.

Ioan Valer Daniel Dumitru este absolvent al Institutului National al Magistraturii încă din 2011. Tot de atunci lucrează ca procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Mediaș. În 2012, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii i-a respins lui Dumitru solicitarea de a fi transferat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu. Acum a reuşit la examenul pentru ocuparea posturilor libere din cadrul DNA, concurs organizatn în 1-2 octombrie.
Un al doilea procurer ce a ajuns în structurile Serviciului Teritorial Alba Iulia este Dan Andrei Popescu. El părăsește un important post de conducere din sistemul judiciar din județul Alba, respectiv funcția de Prim-Procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia. Rezultatele bune, pe care le-a obținut în activitate încă de la începutul carierei sale de procuror, au stat la baza evoluției sale rapide a în sistemul de justiție. Drept dovadă, în 2012, procurorul Dan Andrei Popescu primește recunoașterea Ministerului Public pentru “merite deosebite” în activitatea profesionala desfasurată in perioada 2010- 2011.
Serviciul teritorial DNA Alba Iulia este condus de procurorul șef serviciu Aurelia Danusia Boicean și are aceeași rază de competență ca și Curtea de Apel, respectiv județele Sibiu, Alba și Hunedoara.
Potrivit studiilor realizate în ultima perioadă, DNA se bucură de un nivel foarte ridicat de încredere din partea populației pe plan intern, fiind totodată unul dintre cele mai puternice branduri de țară pe plan extern.

Ultima oră

Comentariul meu