foto - reacția fiului primarului din șelimbăr după perchezițiile dna. ce a postat maricuța junior pe facebook!

maricuta si fiul sauFiul lui Daniel Maricuța este și el afectat de ceea ce s-a întâmplat în aceste zile cu tatăl său și de perchezițiile pe care anchetatorii le-au făcut atât acasă la primar cât și în biroul acestuia de la primăria Șelimbăr. Radu le-a mulțumit public prietenilor săi pentru că îl susțin și îi sunt alături în aceste momente.

Fiul lui Daniel Maricuța, este și el bulversat de ceea ce se întâmplă cu tatăl său. Apropiații lui Radu, care conduce un BMW X6 de culoare albă, spun că băiatul este îngrijorat de tot ceea ce s-a petrecut în această săptămână. De altfel fiul lui Maricuța a postat pe contul său de Facebook, un mesaj de mulțumire către prietenii săi, pentru că îl susțin în aceste clipe grele. ”‪#‎BEST‬ ‪#‎FRIEND‬ thank you for standing by my side when times get hard…‪#‎THANK‬ ‪#‎YOU‬ for making me laugh when I didn’t even want to smile…”, spune acesta în mesaj.maricuta fb
Fiul lui Daniel Maricuța este pasionat de fotbal și chiar practică acest sport la echipa de liga 3, Măgura Cisnădie, grupare cu care a și reușit să bifeze promovarea în acest eșalon, în această vară.

DE CULISE – Ce a făcut Maricuța în primele zile după perchezițiile DNA-ului. Ce se întâmplă la primăria Șelimbăr!

CITEȘTE ȘI: VIDEO – Cine îl ajuta pe Maricuța să cumpere și să vândă terenuri la Șelimbăr. Cum funcționa ”caracatița” și câtă MITĂ a luat primarul!

VEZI SI: VIDEO FOTO – Ranch-ul primarului din Șelimbăr. Imobil cu piscină interioară și ieșire la lac și fermă cu cai!

VEZI ȘI: VIDEO FOTO Primarul din Șelimbăr nu a fost reținut de DNA. Reacția lui Maricuța la plecarea acasă!

VEZI ȘI: Maratonul audierilor în cazul Maricuță. Ce s-a întâmplat cu primarul din Șelimbăr – VIDEO SI FOTO

Odrasla primarului este mare fan Cristiano Ronaldo. Surse foto: libertatea & facebook

Ultima oră

Participă la discuție

9 Commentarii

  1. Asta e cel care a incasat spaga de la Simon Maurer pentru Avantgarden? Ca asa au stabilit procurorii si ancheta DNA, ca Maurer a dat un BMW X6 ca sa obtina terenul de constructie. Autoturismul a fost înmatriculat fără ca Maurer Imobiliare să fi efectuat demersuri în vederea recuperării sumelor de bani sau a autoturismului”, susține DNA Alba Iulia. Mașina de lux este condusă acum de fiul primarului….Pentru că „a dat la pace”, Maurer Imobiliare a primit autorizația de constrcție pentru primul bloc al ansamblului, la 25 de zile după eliberarea certificatului de urbanism, perioadă în mod evident prea scurtă pentru a obține toate avizele necesare, susțin procurorii.

  2. Zi bai Raducu, ne mai vedem prin Cotton la un sprit, nu ai lucrat o zi in viata ta, dar ai petreut pe banii altora cand alti in 10 vieti,
    Bitang prost, mai intreaba-l pe tact-o daca ii mai pune silicoane si ii mai baga botox la secretara pe banii oamenilor,

  3. Un cacat cu ochi, numai smecheri cu bani furati. Pai normal ca sunt toti best friends forever cu tine bai tzaca pentru ca arunci cu bani in stg si dr ca esti fiul unui mare hot local. Banii confiscati si puscarie cu munca in folosul cumunitatii, nu trantor pe banii statului.

  4. bmw x6 e de pe spatele amaratilor in drept care nu si-au mai recuperat terenurile din cauza lui tac-so. in rest mesaje pe fb si alte lacrimogene ne e plin podul. sper sa se mearga pe confiscarea averii nu numai puscarie.

  5. Sunteți asa de idioți de nu va dați seama că nu e “singurul”.DA sa știți asa pentru cultura voastră generala ca sunt doi (2)frați nu unul