de culise – ce a făcut maricuța în primele zile după perchezițiile dna-ului. ce se întâmplă la primăria șelimbăr!

captura maricuta 2Primarul Maricuța a plecat de la primărie după aproape 12 ore de audieri la bordul unei mașini ce nu îi aparține. Edilul Șelimbărului este marcat profund de ceea ce i s-a întâmplat în aceste zile. La primărie bate vântul la propriu.

Daniel Maricuța a scăpat fără să fie reținut de anchetatori, în cazul perchezițiilor avute loc miercuri la sediu primăriei pe care acesta o conduce, precum și în mai multe locuințe ale apropiaților acestuia, dar și ale celor cu care anchetatorii spun că ar fi colaborat și ar fi realizat fraude de peste 114 milioane euro. Surse de încredere ne-au declarat că Maricuța ar fi fost lăsat în libertate pentru că nu mai poate să influențeze în vreun fel mersul anchetei.

CITEȘTE ȘI: VIDEO – Cine îl ajuta pe Maricuța să cumpere și să vândă terenuri la Șelimbăr. Cum funcționa ”caracatița” și câtă MITĂ a luat primarul!

VEZI SI: VIDEO FOTO – Ranch-ul primarului din Șelimbăr. Imobil cu piscină interioară și ieșire la lac și fermă cu cai!

Cel care e primar de aproape 15 ani, a plecat în trombă de la primărie, joi la 4 dimineața, fără să spună nimic presei. S-a urcat într-un Mercedes și a plecat în viteză, urmat fiind îndeaproape de un BMW în care se aflau câteva persoane ce urmau să îi asigure protecția, în cazul în care Maricuța ar fi avut probleme.
maricuta dna primaria selimbar (6)
Îngrijorat de ce se întâmplă
Surse de încredere au explicat pentru Ora de Sibiu, că Maricuța este extrem de marcat de perchezițiile avute loc miercuri. Edilul Șelimbărului nici nu a mai mers să doarmă acasă, în Sibiu și a ales să își petreacă prima noapte după percheziții, în casa tatălui său.

VEZI ȘI: VIDEO FOTO Primarul din Șelimbăr nu a fost reținut de DNA. Reacția lui Maricuța la plecarea acasă!
Maricuța nu a mai apărut nici la primărie vineri. Se pare că primarul a anunțat că își ia câteva zile de concediu și a ales să meargă într-un loc unde să fie departe de ochii curioșilor.maricuta dna primaria selimbar (4)
Pustiu pe la Primărie
La primăria Șelimbăr atmosfera este una ”de înmormântare”, în ultimele zile. Angajații care au fost anchetați alături de Maricuța, în după amiaza zilei de miercuri, nu au mai venit la serviciu, toți preferând să stea acasă și să își ia liber. Cine are nevoie de un act eliberat de primărie, s-a lovit în ultimele două zile de un adevărat blocaj, pentru că nimeni nu vrea să semneze vreun act în lipsa primarului. primaria selimbar (2)Toată lumea a fost sfătuită să mai aștepte câteva zile până când lucrurile se mai ”limpezesc”.

VEZI ȘI: Maratonul audierilor în cazul Maricuță. Ce s-a întâmplat cu primarul din Șelimbăr – VIDEO SI FOTO

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Da’ la Avantgarden ce atmosfera o fi fost? Cred ca Simon Maurer s-a simtit minunat cand l-au saltat procurorii DNA dis de dimineata pentru ancheta!