biciclişti răniţi pe transfăgărăşan. ce au pățit!
foto: arhivă

bicicletaUn tânăr din Mediaș, în vârstă de 26 de ani și o tânără de 32 de ani din Buzău, au fost victimele unui accident ciclist, ce a avut loc joi după amiază între Bâlea Lac și Bâlea Cascadă. Cei doi au intrat prea tare cu bicicleta într-o curbă și au căzut.

În data de 15 octombrie a.c., în jurul orei 16,00, pe DN7 C Transfăgărăşan, între Bâlea Lac şi Bâlea Cascadă, în timp ce circulau cu bicicleta, un medieşean în vârstă de 26 de ani şi o buzoiancă de 32 de ani, pe fondul vitezei neadaptate pe drum în curbă şi pantă, s-au dezechilibrat şi au căzut în afara părţii carosabile. Cei doi au suferit răni uşoare, medieşeanul rămânând internat pentru investigaţii medicale suplimentare.
În prezent, poliţiştii desfăşoară cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment rutier. foto: arhiva

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Din pacate, soferii nu prea sunt atenti la biclisti si apar a stfel de accidente. Ar trebui sa poarte casti de protectie si veste reflectorizante si sa respecte regulile de circulatie.