update maratonul audierilor în cazul maricuță. ce s-a întâmplat cu primarul din șelimbăr - video si foto
Daniel Maricuță se plimba azi noapte neliniștit pe holurile Primăriei pe care o conduce de 15 ani
daniel maricuță se plimba azi noapte neliniștit pe holurile primăriei pe care o conduce de 15 ani
Daniel Maricuță se plimba azi noapte neliniștit pe holurile Primăriei pe care o conduce de 15 ani

Audierile maraton în dosarul retrocedărilor de la Șelimbăr, în care sunt cercetați primarul Daniel Maricuţa și mai mulţi angajaţi ai Primăriei precum și notari publici din Sibiu s-ar putea încheia cu reținerea primarului.

UPDATE – Maricuta a rămas liber
Primarul comunei Șelimbăr nu a fost reținut. Acesta a plecat acasa joi dimineață în jurul orei 4.00. Detalii și video AICI!

Stirea inițială

Procurorii vorbesc în acest dosar de foloase necuvenite de peste 114 milioane de euro, spunând că doar un constructor i-a oferit edilului, ca mită, apartamente de 2 milioane de euro.
Descinderea procurorilor DNA a început dis de dimineață la sediul Primăriei Șelimbăr, la Oficiul de Cadastru, la birourile unor notari publici din Sibiu, printre care Victoria Bianu, Radu Bucşa, Mariana Tolciu, Tudor Tolciu şi Dorin Suciu, precum și acasă la Daniel Maricuță.

VIDEO – Cine îl ajuta pe Maricuța să cumpere și să vândă terenuri la Șelimbăr. Cum funcționa ”caracatița” și câtă MITĂ a luat primarul!

VEZI SI: VIDEO FOTO – Ranch-ul primarului din Șelimbăr. Imobil cu piscină interioară și ieșire la lac și fermă cu cai!

Primarul a ajuns la Primărie însoțit de procurori, abia în jurul amiezii, pentru a deschide biroul și a le oferi acces la documente. Audierile maraton au presupus un continuu dute-vino al angajaților din Primărie, cu teancuri peste teancuri de dosare și documente.


Vizibil afectat, primarul Maricuță a fost văzut plimbându-se agiata pe holurile primăriei și fumând. Spre seară, anchetatorii s-au schimbat, venind alți procurori să continue audierile.
În curtea Primăriei așteaptă o dubă a Jandarmeriei, precum și ofițeri SRI în civil. Surse din cadrul anchetei au declarat că audierile s-ar putea prelungi până dimineață, fiind posibilă reținerea primarului pentru prezentarea în fața instanței care să decidă eliberarea sau nu a unui mandat de arestare pe numele lui Daniel Maricuță.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu