medieșeanul darius olaru merge la națională. ce spune despre convocare!
Foto: frf.ro
foto: frf.ro
Foto: frf.ro

Jucătorul formației Gaz Metan, Darius Olaru a fost convocat la reprezentativa under 18 a României. Tânărul atacant a evoluat în 6 partide ale ligii secunde trecându-și în cont o pasă de gol reușită chiar în prima etapă a sezonului.

”Am fost foarte fericit când am aflat că sunt convocat la echipa națională”

Darius Olaru susține că a fost foarte încântat când a aflat că este convocat la națională și a acceptat din prima secundă convocarea. Darius spune că este o mare onoare să îmbrace tricoul echipei naționale și muncește foarte mult împreună cu colegii de la lotul național pentru a se obișnuii cu cu ceea ce înseamnă fotbalul de primă clasă.

”Este o mare onoare pentru mine și pentru colegii mei să reprezentăm România, iar la antrenamentele care au loc muncim din greu pentru a ne obișnuii cu ceea ce înseamnă fotbalul de primă clasă.”

Darius Olaru spune că este conștient că el împreună cu colegii săi sunt viitorul primei reprezentative iar aceste partide îi pregătesc pentru meciurile dificile care vor urma în fața forțelor fotbalului mondial.

”Știm că noi vom fi jucătorii de mâine ai echipei mari a României și trebuie să fim pregătiți pentru a da piept marilor echipe naționale de fotbal din lume.”

Medieșeanul se află încă de marți în cantonament cu echipa națională iar după ce au petrecut o noapte în Piatra Neamț, ”micii tricolori” au plecat spre Republica Moldova unde vor desfășura două meciuri de pregătire.

”Eu sunt în cantonament cu echipa națională de marți, am rămas o noapte la Piatra Neamț, iar de miercuri am venit în Republica Moldova. Vom avea aici două jocuri de pregătire, în care sper că voi debuta și, poate voi și înscrie. Ar fi cea mai mare dorința de-a mea.”

11148429_815262178568539_3652061471483979882_n

Darius Olaru spune că încearcă să facă o ”figură” cât mai bună la prima convocare pentru a-și asigura un loc în lotul echipei naționale.

”Voi pune în practică tot ce am învățat de la antrenorii mei în cei 9 ani de fotbal la echipele de juniori, la care se adaugă și ultimele experiențe trăite pe teren la echipa mare, Gaz Metan Mediaș, pentru a-mi asigura un loc și la următoarea convocare.”

Lotul convocat de antrenorul Costel Enache pentru aceste partide de verificare este următorul:
Portari: Ionuț Poiană (FC Steaua București), Bogdan Hodoroabă (LPS Bihorul)
Fundași: Andrei Vlădescu (SCM Pitești), Andrei Rusu (Academia Gheorghe Hagi), Norbert Csiki (CFR Cluj), Paul Copaci (UTA Bătrâna Doamnă)
Mijlocași: Marian Jecu (Delta Aegyssus Tulcea), Doru Dumitrescu, Andreas Iani (ambii Academia Gheorghe Hagi), Sergiu Jurj (CS U Craiova), Lucian Oprea, Eduard Codrean (ambii ACS Poli Timișoara), Darius Olaru (Gaz Metan Mediaș), Cristian Copot-Barb (Ceahlăul)
Atacanți: Sebastian Velcotă (CSM Lugoj), Mircea Manole (Academia Gheorghe Hagi), Bogdan Szijj (CSM Școlar Reșița), Denis Man (UTA Bătrâna Doamnă), Alexandru Istrate (Oțelul Galați)

 

Ultima oră

Comentariul meu