gaz letal impotriva liderului? mediașul vrea victoria cu baia mare!

white-paper-background (3)Mâine începând de la ora 11:00 pe stadionul municipal din Mediaș ”se întâlnesc” formația locală Gaz Metan și liderul ligii secunde FCM Baia Mare. Partida începe de la ora 11:00. În acest moment Gaz Metan se află pe locul 7 după o cădere incredibilă având în vedere că după primele etape Gaz Metan se afla pe poziția a doua a ligii secunde.

Lotul formației băimărene

  • Portari: Alin Bota, Octavian Ormenișan, Karoly Fila.
  • Fundași: Sergiu Oltean, Marius Hodor, Florin Ilie, Vlad Potecu, Cătălin Savin, Vlad Gherman, Daniel Bogman, Răzvan Lupu, Bogdan Străuț, Ciprian Durus.
  • Mijlocași: Milian Urs, Ionuț Bratimă, Valer Giurgiu, Mădălin Popa, Alin Ignea, Cosmin Sîrbu, Dănuț Muntean, Vlad Vanca, Radu Leonte, Silviu Balaure, Vasile Pop, Paul Păcurar. 
  • Atacanți: Boris Tugui, Marius Feraru, Adrian Codin, Sergiu Arnautu, Silviu Mureșan, Tudor Măndrușcă, Mihai Deac, Dănuț Ivănică, Adrian Ster.

Bilete

Biletele pentru partida dintre Gaz Metan şi FCM Baia Mare se pun în vânzare vineri între orele 16-19 şi sâmbătă în intervalul orar 9-11. Preţul unui bilet este de 10 lei în toate sectoarele stadionului, cu excepţia Tribunei oficiale acolo unde acesta costă 25 lei.

Băimărenii au un lot format din 34 de jucători per total aceștia fiind cotați la 3,7 milioane de euro. Media de vârstă a a lotului este de 24 de ani.

Gaz Metan are un antrenor nou în persoana lui Leo Grozavu care l-a înlocuit pe banca gazului pe Ion Balaur care a demisionat după o serie de rezultate ”slabe”. În ultimele 4 etape Gaz Metan a înregistrat trei rezultate de egalitate și o înfrângere scor 2-0 în deplasare cu FC Brașov.

În schimb FCM Baia Mare nu a pierdut nici o partidă din ultimele 4 etape înregistrând două rezultate de egalitate și două victorii în ultima etapă formația antrenată de Dorin Toma a câștigat pe teren propriu în fața celor de la Unirea Tărlungeni.

După meciul cu FCM Baia Mare pentru Gaz Metan urmează o deplasare pe terenul formației FC Caransebeș în timp ce băimărenii primesc vizita ”șepcilor roșii” de la Universitatea Cluj.

 

Ultima oră

Comentariul meu