veste excelentă de la wizz air. mai multe zboruri de la sibiu!

wizz fotoAeroportul Internațional Sibiu va avea mai multe curse de tip low cost, operate de către compania Wizz Air. Operatorul maghiar a anunțat oficial că începând cu data de 28 martie 2016, odată cu trecerea la programul de vară, vom avea cinci curse săptămânale către Londra.

Sibienii care intenționează să călătorească la Londra în primăvara anului viitor, primesc o veste bună de la Aeroportul Internațional Sibiu. Compania aeriană Wizz Air, a informat aeroportul că din 28 martie 2016, va crește numărul de zboruri efectuate din Sibiu către și dinspre Londra, de la trei la cinci în fiecare săptămână.
Practic se poate zbura către capitala Marei Britanii în fiecare zi a săptămânii, excepție făcând zilele de marți și sâmbătă. Practic dispar din schemă zborurile care acum sunt marți și sâmbătă, dar vom putea să călătorim lunea, miercurea, joia, vinerea și duminica, zborurile din Londra fiind programate la ora 14:10 cu aterizare la 19:10, iar cele din Sibiu, cu decolare la 19:40 și aterizare la 20:55 la Luton. london

În prezent Wizz Air efectuează din Sibiu zboruri către Londra și Dortmund.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu