daniel maricuță - milionarul discret care stă la bloc (video - foto)

Primar al Selimbarului de peste zece ani, Daniel Maricuță este pasionat de echitatie și duce acum o viață extrem de discretă.

Unul dintre cei mai bogați sibieni, Maricuță s-a ferit mereu de topurile milionarilor și de atenția presei. Locuiește într-un bloc cu zece etaje din Vasile Aaron și urmele averii sale se regăsesc doar pe situl Ministerului de Finante, unde bilantul societății Vinaria SA, pe care o deține este public. Anul trecut, Vinaria SA, cu 14 angajați a făcut un profit de 128646 lei, dar are si datorii de peste 300.000.[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=ckwVaxyE29M” splash=”https://i.ytimg.com/vi/ckwVaxyE29M/maxresdefault.jpg” caption=”Primăria lui Măricuță sigilată de DNA”]
Deși legea obligă pe toți primarii să-și publice declarațiile de avere, Daniel Maricuță a reușit să prin diverse subterfugii să se ferească de declarații, situl Primăriei Șelimbăr fiind acum în contsrucție.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=D8RwFPx8Ye8″ splash=”https://i.ytimg.com/vi/D8RwFPx8Ye8/maxresdefault.jpg” caption=”Ridicare saci acte primaria Selimbar”]

Cine e Daniel Maricuţa? Află detalii despre cele mai controversate afaceri ale primarului din Şelimbăr

DNA LA ȘELIMBĂR: Daniel Maricuță vizat de pentru o mită în apartamente

Percheziții DNA la Șelimbăr și notari din Sibiu. Primarul Măricuța și patru notari acuzați de fraude de peste 114 milioane euro!

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu