ganț e în vizită oficială în germania. cu cine se întâlnește!

gantDeputatul FDGR Ovidiu Ganţ se află în perioada 11 – 15 octombrie 2015 la Berlin în cadrul vizitei delegaţiei grupului parlamentar de prietenie România-Germania.

Delegaţia este condusă de Mihai Tudose, ministrul economiei, comerţului şi turismului, preşedintele Grupului parlamentar de prietenie România-Germania, din delegaţie mai fac parte alţi trei membrii ai grupului parlamentar de prietenie cât şi consilieri ai ministrului economiei.
Programul vizitei cuprinde luni o vizită la Bundesrat şi o întrevedere cu domnul Uwe Beckmeyer, secretar de stat parlamentar în cadrul Ministerului pentru economie şi energie. Marţi vor avea loc o întrevedere cu Rainer Lindner, directorul Comitetului estic al economiei germane şi cu Anja Quiring, director regional Europa de sud-est, un prânz de lucru la invitaţia domnului Rainer Arnold, preşedintele Grupului parlamentar de prietenie Germania-România, la care vor participa şi alţi parlamentari germani ai grupului de prietenie, şi o întrevedere cu Heinz Joachim Barchmann, vicepreşedintele Comisiei pentru afaceri europene din Bundestag şi cu alţi membri ai Comisiei. Pentru ora 17.30 este programată întrevederea cu Norbert Lammert, preşedintele Bundestag-ului, la care va participa şi ambasadorul desemnat al României în Germania, Emil Hurezeanu. Miercuri seara are loc la Ambasada României Seara Parlamentară româno-germană.

Ultima oră

Comentariul meu