femeie bătută violent. șase bărbați au agățat-o în discotecă la mediaș și au vrut să o violeze!
FOTO arhivă

violO femeie în vârstă de 32 de ani din localitatea sibiană Bazna, a trăit clipe de groază în noaptea de vineri spre sâmbătă. Aceasta a mers la o discotecă din Mediaș, de unde a plecat cu mașina alături de șase tineri din Agârbiciu, care au încercat să o violeze undeva la marginea orașului.

Femeia s-a întâlnit cu cei șase bărbați într-o discotecă din municipiul Mediaș. După câteva ore, aceasta a plecat cu mașina către Agârbiciu, alături de agresorii care au vârste cuprinse între 21 și 49 de ani. Pe drum șoferul a oprit mașina undeva la ieșirea din oraș, iar cei șase au dat-o jos din mașină pe femeie și au încercat să o violeze. Tânăra a opus rezistență, iar aceștia au început să o lovească pentru a își pune planul în aplicare.
Până la urmă  tânăra a fugit și s-a refugiat într-o casă din zona unde fusese agresată și a chemat poliția. Cei șase agresori au  fugit, dar au fost identificați în scurt timp de polițiști. Ei sunt cercetați și pentru furt, victima susținând că i-au fost sustrase și cele două telefoane pe care le avea asupra sa în momentul în care agresorii au încercat să o violeze.
”Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Mediaș. Toți cei șase bărbați au fost identificați și în cauză se fac cercetări pentru tentativă de viol, furt și sechestrare de persoane”, a spus pentru oradesibiu.ro, Luciana Lazăr, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu. Agresorii sunt cercetați acum în stare de libertate. foto: arhiva

Ultima oră

Comentariul meu