video foto kaufland-ul de pe șoseaua alba iulia e gata. penny market la fel! stadiul lucrărilor

kaflandprimaNoul pol comercial al Sibiului, situat pe șoseaua Alba Iulia, în zona podului peste Cibin este gata pentru două inaugurări. Lângă Lidl, imediat peste pod înspre zona centrală se vor deschide Kaufland și Penny. Ambele sunt în ultima fază a amenajărilor pentru inaugurare. Primul care se va deschide este Kaufland, iar din imaginile surprinse vineri se observă clar că lucrările de amenajare sunt destul de avansate.

Magazinul Kaufland de la Sibiu este primul dintr-o serie de mai multe locații ce vor fi inagurate în această toamnă în țară. Potrivit unor informaţii neoficiale, cel de-al doilea magazin din oraş, situat pe strada Şoseaua Alba Iulia, nr. 40, va fi inaugurat în jurul datei de 22 octombrie, conform economica.net, dar surse din piață spun că este posibil ca deschiderea oficială să aibă loc în ultima săptămână a acestei luni.  Noul Kaufland are o suprafaţă de 4.500  de metri pătraţi şi va comercializa în jur de 15.000 de produse.
La momentul actual s-au finalizat lucrările exterioare și angajații s-au apucat de amenajarea interioară a magazinului. De altfel camioane cu mărfuri au putut fi văzute în aceste zile, cum soseau în zona de aprovizionare a marketului.kaufland (4)
Kaufland a intrat în Sibiu în urmă cu 10 ani. Pentru luna noiembrie este prevăzută deschiderea celui de-al treilea Kaufland din Arad. kaufland (1)Potrivit PUZ, unitatea va fi ridicată pe Calea Radnei nr. 128-130, pe un teren în suprafață de 14.550 metri pătrați pe care a funcţionat fostul stadion Telecom. kaufland (11)Pe harta deschiderilor va urma, cel mai probabil, Timişoara. Spre finalul anului, va exista un nou Kaufland şi în Brăila, a doua din oraş.
kaufland (12)
Încă se mai angajări la Kaufland
Posturile disponibile în această perioadă la Kaufland sunt: lucrător comercial, casier, manager magazin, tehnician întreținere, coordonatori distribuție, manager logistică, șef de raion, șef departament, analist gestiune stoc, agent local vânzare publicitate, coordonator distribuție presă, specialist comunicare online, operator introducere date, specialist relații clienți.


După cum se vede și parcarea și spațiile verzi, dar și căile de acces la noul magazin sunt amenajate.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=yPd1eMkRfhc” splash=”https://i.ytimg.com/vi/yPd1eMkRfhc/maxresdefault.jpg” caption=”Kaufland Soseaua Alba Iulia Sibiu”]
Penny e în grafic
Noul magazin Penny e poziționat exact peste stradă de Kaufland. Aici în acest week-end la un racord la rețeaua de apă și canalizare, constructorul primind aviz să restricționeze o bandă de circulație în această zonă.penny soseaua alba iulia (12) Magazinul urmează si fie inaugurat în câteva săptămâni, dar stadiul lucrărilor este unul extrem de avansat.penny soseaua alba iulia (10)
In 2014, compania a extins reteaua Penny Market cu 13 magazine noi si a anuntat ca are in plan continuarea dezvoltarii retelei si deschiderea unei noi platforme logistice.


Potrivit unor informatii anterioare, investitia intr-un magazin este de circa 2 milioane euro, din care jumatate reprezinta costul terenului.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=MzHIuO80d9U” splash=”https://i.ytimg.com/vi/MzHIuO80d9U/maxresdefault.jpg” caption=”Penny Sibiu Alba Iulia”]

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu