parcări pentru biciclete în şcolile din sibiu

biciclete sibiuPrintr-un program destinat comunităţii sibiene, Școala Gimnazială nr. 18 din cartierul Terezian, Școala „Regina Maria” și Colegiul Naţional „Octavian Goga” vor fi beneficiarele unor parcări de biciclete acoperite ce vor dispune de câte 10 locuri fiecare.

În acest fel, elevii vor dispune de spaţii special amenajate în care vor putea să lase bicicletele pe parcursul programului şcolar, fără a-şi face griji privind siguranţa acestora.
Proiectul se adresează în principal unei categorii de vârste care încă poate fi foarte uşor modelată spre adoptarea unui stil de viaţă benefic, în care mişcarea joacă un rol esenţial și este sprijinit de Hornbach România.
„Ne bucurăm foarte mult că am putut contribui la acest proiect. Sperăm ca astfel să determinăm elevii să facă mai multă mişcare şi, mai ales, să înţeleagă beneficiile unui astfel de stil de viaţă”, a declarat Mugurel – Horia Rusu, Directorul General al Hornbach România.
De asemenea, reprezentantul companiei a mai afirmat că decizia de implicare în acţiuni sociale adresate comunităţii locale vine şi în contextul în care, săptămâna viitoare, Hornbach va deschide un magazin de materiale de construcţii şi grădinărit la Sibiu.
Școlile au fost alese de comun acord cu Serviciul Public de Administrare a Unităţilor de Învăţământ Preuniversitar de Stat Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu