csu joacă cu steaua. antrenorul sibiului e temător și vrea suportul fanilor!

lalovic csu sibiuBaschetbaliștii sibieni joacă vineri pe teren propriu de la ora 18:15 cu Steaua. Antrenorul Fleșeriu se plânge din nou că are jucători cu probleme medicale și le cere suporterilor să vină să susțină echipa și să facă acest lucru ”indiferent cât va fi scorul”. Partida este în direct și pe Digi Sport.

Jucătorii lui CSU promit că vor face tot ce e posibil pentru ca echipa lor să învingă. Aceștia speră ca Sala Transilvania să fie plină la ora meciului cu Steaua.
”Echipa noastra este pregătită. Ne-am antrenat bine și am început să jucăm tot mai bine ca echipă. Suntem pregătiți și abia așteptăm să luptăm. Eu, personal, cred că, fiind la începutul sezonului, și cei de la Steaua, ca și noi, încearcă să își dea seama de jocul fiecăruia. Au jucători foarte buni individual. Ceea ce trebuie să facem noi este să îi împiedicăm să joace ca o echipă și să muncim pe parte de recuperări. Asta este cheia meciului, recuperările. Pe fani îi invit la meci, să vină să facă multă gălăgie. Vom lupta, pentru voi, până în ultimul minut, pentru a câștiga!”, a spus Will Paul.

Fleșeriu e circumspect, dar speră într-o victorie
Antrenorul principal al lui CSU speră ca echipa lui să facă un meci mai bun față de cum au evoluat lucrurile în ultima partidă dintre Sibiu și Steaua. Fleșeriu speră ca suporterii să fie alături de echipă, chiar și în momentele în care lucrurile ar sta prea bine pe teren pentru CSU.
”Încercăm să facem un joc cât mai bun, mai spectaculos și cât mai eficient. Să sperăm că ne vom descurca mai bine acum decât în meciul de la turneul amical (n.r. Turneul Elemer Tordai). Steaua are jucători foarte buni, vor participa în EuroCup, o competiție extrem de puternică. Evident că ne facem probleme legat de cum vom reuși să ținem, individual, pe fiecare dintre acești jucători sau dacă vom reuși să le oprim jocul de echipă. Dacă măcar unul dintre aceste două obiective îl atingem, cred că avem și noi șansele noastre. Avem ceva probleme cu accidentările, dar sper ca până la ora meciului totul va fi în regulă și vor putea juca toți. Mă așteptam, încă de la meciul de la Timișoara, ca jucătorii noștri să joace mai bine, dar a fost primul meci. Emoțiile care au fost acolo nu vor mai fi acum, deși e primul meci oficial acasă, din campionat, dar  sper să îi văd pe jucători mult mai liberi, mai pozitivi în tot ceea ce fac și să joace cu viteză mai mare. Fanii sper să vină să ne ajute, să umple sala, să ne susțină indiferent cât va fi scorul și să îi încurajeze pe băieți. Mai ales pentru americani, suportul fanilor îi determină să depună mai mult efort și mai multă energie în joc și chiar s-ar putea să ne ajute să câștigăm” a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul principal al CSU Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu