aproape 13.000 de psd-iști sibieni, votează pentru noul lider al partidului

psdNumai puțin de 65 de secții de votare vor fi amenajate în județul Sibiu pentru scrutinul de duminică, în urma căruia se va alege noul președinte al PSD-ului. Aproape 13.000 de membrii ai PSD Sibiu sunt așteptați la vot.

Locuinţele unor lideri locali ai PSD, dar şi magazine săteşti se transformă duminică în secţii de votare, unde social-democraţii vor spune dacă îl vor sau nu preşedinte pe Liviu Dragnea, care este, de altfel, unicul candidat. Şefii de filiale spun că aceste alegeri reprezintă ”un act istoric”.
Florin Orlăţan, reprezentant al PSD Sibiu, spune că în cele mai multe cazuri secţiile de votare vor fi amenajate în sediile de partid, acolo unde acestea există, în sediile birourilor parlamentare sau în căminele culturale. De asemenea, câteva secţii vor fi în casele preşedinţiilor de filiale, dar şi ale altor membri care au fost dispuşi să-şi pună locuinţele la dispoziţie.
În judeţul Sibiu vor fi amenajate 65 de secţii de votare pentru scrutinul de duminică, la care sunt aşteptaţi circa 12.700 de social-democraţi, iar buletinele de vot au ajuns încă de luni şi au fost trimise în teritoriu. Sursa: mediafax.ro

Ultima oră

Comentariul meu