a demisionat! antrenorul gazului a capitulat!

balaur12Gaz Metan a făcut un nou meci slab, de data aceasta pe teren propriu în compania formației CSM Râmnicu Vâlcea, echipă care i-a eliminat pe medieșeni și din Cupa României. La finalul meciului încheiat cu un rezultat ”alb” de 0-0 antrenorul Ion Balaur a declarat că demisionează de la Gaz Metan, ba mai mult acesta spune că intenționează să depună plângere penală împotriva lui Adrian Martonca, jucătorul care îl acuzase pe Balaur că i-ar fi cerut suma de 5.000 de euro pentru a intra în lotul gazului dar între timp Martonca și-a schimbat declarația încheind prin ași cere scuze față de club dar și față de fostul antrenor al formației de pe Târnava Mare.

Pe tot parcursul meciului jucat astăzi de Gaz Metan, suporterii au scandat împotriva antrenorului Ion Balaur și președintelui Ioan Horoba.

Iată ce spune Ion Balaur

”E o situație care mă surprinde. Este o presiune care a căzut și asupra echipei după tot ce s-a întâmplat la începutul acestei săptămâni. Nu știu, probabil că eu sunt vinovat, v-ați dat seama că tot ce s-a întâmplat a fost o situație artificial creată și este clar că nu sunt dorit. Din păcate nici jocul nu poate să rezolve situația mea și ultimele rezultate nu sunt ok. Se va simții un șoc dacă eu voi pleca. Voi face plângere penală împotriva jucătorului Adrian Martonca. Sunt sigur că această echipă o să promoveze în prima ligă.” a declarat domnul Ion Balaur conform Mediaș Breaking News.

După acest rezultat Gaz Metan ”adună” 13 puncte după 7 etape părăsind locul 2 dar păstrându-se pe podiumul ligii secunde. În etapa viitoare medieșenii se deplasează pe terenul formației FC Brașov. Meciul are loc sâmbătă 10 octombrie de la ora 11:00.

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu