farmaciile polisano au trecut de pragul de 100 de unități

polisano farm 101_cAflate în plin proces de rebranding, Farmaciile Polisano au deschis pe 21 septembrie 2015 pe Calea Sever Bocu nr. 82 din Timișoara unitatea cu numărul 101, consolidându-și ferm poziția pe piața de retail farmaceutic românească.

Conform strategiei aprobate de Av. Dr. Remus Borza, Președintele Grupului de Firme Polisano, rețeaua de farmacii Polisano urmează să ajungă la 200 de unități în decembrie 2016 și la 300 de unități în 2018. De la înființarea în 2003 a companiei Sibpharmamed, deținătoarea lanțului de farmacii Polisano, numărul de unități a crescut până la 14 farmacii în 2009 și la 65 de unități în 2014, pentru a ajunge în prezent la 101 unități.
Creșterea spectaculoasă a numărului de unități se datorează noului manager Mirela Jumanca adusă de Președintele grupului la conducerea lanțului de farmacii în ianuarie 2015. Farmaciile Polisano oferă o nouă abordare orientată către pacient într-o piață extrem de dinamică și aflată în expansiune. În acest sens, portofoliul de produse din Farmaciile Polisano a fost diversificat și mărit pentru a veni în întâmpinarea nevoilor pacienților – de la cca 18.000 de produse active în nomenclator în ianuarie 2015 la 23.000 în septembrie a.c.polisano farm 101_b
În cadrul noii politici de business a fost dezvoltat și proiectul Polisano Academy prin care se dorește recrutarea studenților farmaciști cu rezultate remarcabile, pentru perioade de practică alături de cei mai buni specialiști din industria farmaceutică românească, urmând ca la terminarea facultății să fie angajați.polisano farm 101_d
În octombrie Polisano a demarat o campanie de promoții care va dura până la sfârșitul anului. Adresându-se direct farmacistului, pacienții vor beneficia de sute de produse la prețuri reduse. Începând cu luna septembrie tuturor pacienților rețelei Polisano li se asigură gratuit măsurarea tensiunii arteriale și a glicemiei.

Ultima oră

Comentariul meu