cauza incendiului de la service-ul auto al reprezentanței peugeot. imagini de la fața locului!

incendiu service peugeot sibiu dn1 (10)Oficiali de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al Judeţului Sibiu, au stabilit cauza producerii incendiului de miercuri după amiază de la service-ul auto poziționat pe DN 1 la Km 307 + 136. O explozie produsă în cabina de vopsire a dus la producerea dezastrului.

Peste 10 autospeciale de lucru cu apă și spumă și echipaje SMURD s-au deplasat la locul intervenției pentru ca aceasta să se desfășoare în bune condiții, iar pierderile să fie minime. Ca urmare a intervenției prompte a pompierilor, nicio persoană nu a a vut nevoie de îngrijiri medicale, salvarea și evacuarea personalului de pe locul de muncă împreună cu 3 câini de rasă fiind realizată în timp oportun.
În urma intervenției de stingere, a ars termoizolația construcției din panouri metalice pe aproximativ 300 mp. în care se afla cabina de vopsit, depozitul de piese și cauciucuri, spălătoria auto, arhiva, rampa de echilibrat unghiuri, precum și piesele pregătite pentru vopsit, depozitul de vopsele și alte materiale care se aflau în zona incendiată.
VEZI AICI VIDEO ȘI MAI MULTE IMAGINI DE LA INCENDIU!
Explozie în cabina de vopsire
Ca urmare a timpului scurt de răspuns, nicio mașină aflată în interior nu a fost incendiată, întrucât pompierii sibieni au reușit evacuarea lor în timp oportun, însă 8 autovehicule s-au degradat din cauza fumului. De asemenea, echipajele de pompieri  au reușit să limiteze propagarea incendiului la restul construcției care cuprindea o reprezentanță auto în care se aflau alte autoturisme.
”Cel mai probabil incendiul a izbucnit în urma unei explozii produse în cabina de vopsire”, se arată într-un comunicat oficial al ISU Sibiu

Ultima oră

Comentariul meu