antrenorul gazului reacționeaza dur la acuzatiile de mită de la fotbaliști

balaur-660x400Antrenorul Gazului Metan Ion Balaur a reacționat acuzelor aduse de Martonca Adrian care spune că antrenorul principalul de pe banca gazului i-ar fi cerut suma de 5.000 de euro pentru a-l introduce în lotul medieșenilor. Conferința de presă a avut loc astăzi începând de la ora 12:00 la stadionul municipal din Mediaș.

”O să consul un avocat, este vorba de imaginea mea”

“Este o mare minciună. Atunci au fost 40, poate 50 de jucători la trial. Acest jucător a fost schimbat după 20 de minute, deci n-a prezentat niciun interes. A fost adus după o recomandare primită de directorul nostru sportive, Claudiu Boaru. Cum puteam să cer eu bani de la un jucător venit din partea unui șef de-al meu? Eu nici nu pot lua decizia de a transfera un jucător. Pot face o recomandare, dar deciziile se iau de către conducere. Am 20 de ani de antrenorat, dar nu mi s-a întâmplat aşa ceva. Cereţi referinţe despre mine de la Sânmărtean, Dolha, Scutaru, jucători cu care am lucrat. O să mă consiliez cu un avocat şi vom vedea ce e de făcut. E vorba de imaginea mea totuşi” a declarat antrenorul Ion Balaur conform Mediaș Breaking News.

”Ion Balaur mi-a cerut suma de 5.000 de euro”

”Ion Balaur mi-a cerut suma de 5.000 de euro, eu nu aveam această sumă însă dacă am văzut că se intră în lot pe bani, i-am propus să semnez contractul și să-i ofer din salariul meu.” a declarat Adrian Martonca în cursul zilei de duminică pentru Ora de Sibiu.

Adrian Martonca a fost în probe la Gaz Metan în luna iulie.Jucătorul în vârstă de 26 de ani a mai evoluat la Farul Tuzla, F.C. Clinceni, Concordia Chiajna și Farul Constanța.

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu