video - cum se circulă pe valea oltului în zona unde traficul este restricționat. cât au avansat lucrările!
FOTO arhivă

trafic restrictii valea oltuluiȘoferii care tranzitează Valea Oltului pe Drumul Național 7 în următoarele aproximativ două luni, au parte de un blocaj ce se creează în zona viaductului din apropiere de Călimănești. Firma care face lucrările nu lucrează însă și în weekend.

În județul Vâlcea, în perioada 22 septembrie 2015 — 15 noiembrie 2015, pentru a se permite executarea lucrărilor de consolidare a unui viaduct, circulația rutieră pe DN7 este restricționată pe sectorul kilometric 200+615 — 200+815 (ieșirea din localitatea Călimănești către Sibiu). Traficul rutier se desfășoară alternativ, pe o singură cale, fiind dirijat de piloți de circulație pe timpul zilei și semaforizat pe timpul nopții.
Din această cauză pe ambele sensuri se formează cozi care au și câțiva kilometri lungime. Din imaginile video de mai jos, surprinse duminică după amiază, se poate observa că lucrările sunt sistate pe timp de weekend, situația fiind la fel și sâmbătă și duminică. Din aceleași imagini se poate vedea cu ușurință că lucrările nu au avansat foarte mult în cele aproape două săptămâni de când acestea au început.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=2Mw2-LnxUOQ” splash=”https://i.ytimg.com/vi/2Mw2-LnxUOQ/sddefault.jpg” caption=”Blocaj pe Valea Oltului la Brezoi”]

Ultima oră

Comentariul meu