noi dezvăluiri halucinante despre scandalul mitei de la gaz metan. acuzații grave pentru balaur

balaurAntrenorul formației Gaz Metan, Ion Balaur este acuzat de către fostul jucător al Chiajnei, Costel Adrian Martonca că i-ar fi cerut 5.000 de euro pentru a-l introduce în lotul formației de pe Târnava Mare. Acesta a venit la Mediaș în probe, urmând ca staff-ul tehnic al gazului să decidă dacă poate fi păstrat în lot.

Jucătorul în vârstă de 25 de ani a ajuns la Mediaș în data de 10 iulie, dar a plecat din oraș după doar 3 zile după ce a avut loc și o ceartă mai ”aprinsă” cu principalul Ion Balaur. Adrian Martonca a vorbit în exclusivitate pentru Ora de Sibiu despre cele întâmplate în timpul șederii sale la Mediaș.

”nu am pățit așa ceva de când practic fotbal”
”Nu am pățit așa ceva de când practic fotbal”

”Antrenorul mi-a cerut suma de 5.000 de euro”

”Ion Balaur mi-a cerut suma de 5.000 de euro, eu nu aveam această sumă însă dacă am văzut că se intră în lot pe bani, i-am propus să semnez contractul și să-i ofer din salariul meu. El nu a acceptat de frică că dacă-l schimbă după primele 2-3 etape nu o să mai vadă nici un ban.”

”Seara, după ce am jucat un meci tip școală am stat la masă cu mai mulți băieți care erau în probe, dar și componenți ai lotului printre care Ciprian Petre sau Llullaku. Din vorbă-n vorbă am povestit cu un jucător pe nume Marian Guț. Acesta mi-a spus că este finul lui Balaur și că a venit la Mediaș pe o anumită sumă de bani. În primă fază nu l-am crezut dar mi-a arătat mobilul său și am văzut ce mesaje i-a trimit Balaur.”

”În ziua următoare m-am certat cu Balaur, acesta mi-a spus că dacă nu am banii nu are rost să mă echipez pentru meci. L-am întrebat cum de pe Marian Guț îl primiți în lot? Atunci el a aplecat capul și a plecat. Nici la antrenament nu am mai mers și am plecat acasă, eu stiu fotbal sunt bazat pe ce pot și nu ofer bani să intru sa joc. Acesta îmi promisese că dacă îi dau acei bani o să fac parte din lot și o să joc în meciurile oficiale.”

Jucătorul spune că deșii toate acestea s-au întâmplat cu aproape 3 luni în urmă, abia acum s-a simțit pregătit să facă publică povestea. ”Abia acum am făcut publică povestea fiindcă după aproape 3 luni am reușit să ies din acea stare în care am fost. Pur și simplu am fost șocat de cele întâmplate, nu credeam că se poate întâmpla așa ceva.”

”După toate cele întâmplate am decis să plec acasă, i-am spus lui Eugen Pârvulescu că nu vrea să mă bage, în primă fază am crezut că vrea să mă verifice dar nu a fost așa. Am vorbit și cu Boaru, dar în ziua în care am decis să plec el nu era la club, de aceea am vorbit cu Pârvulescu.”

”Rămâne de văzut dacă o să acționez în instanță împotriva lui Ion Balaur”.

martonca gmm
”După cele întâmplate Balaur a încercat să-mi pună piedici pe la echipele la care am mai dat probe.”

”Nu mă mai interesează nimic legat de Mediaș, nu mai vreau să calc niciodată-n viață pe acolo. Vreau să-mi fac dreptate pe teren, iar Dumnezeu le va aranja pe toate.

Întrebându-l pe Adrian ”Unde crezi că o să fie Gaz Metan în următorii 2 ani?” acesta mi-a spus că speră ca medieșenii să fie în prima ligă dar cu oameni ca Ion Balaur nu prea crede că formația de pe Târnava Mare o să-și îndeplinească acest obiectiv.

Ion Balaur este antrenorul formației Gaz Metan din sezonul trecut după ce l-a înlocuit la cârma formației pe Dan Matei. Acesta a mai antrenat la Dunărea Galați ca principal, iar la Oțelul Galați a fost secundul lui Dorinel Munteanu. Totodată înainte de a ajunge principal la Gaz Metan, acesta a fost secundul celui pe care l-a precedat la conducerea formației, Dan Matei.

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu