video – pnl va avea candidat la algerile pentru primarul sibiului. ce se întâmplă cu colaborarea cu fdgr!

neaguSenatorul Nicolae Neagu și deputatul Mircea Cazan, au declarat pe ton comun vineri, că PNL va avea propriul candidat pentru funcția de primar al Sibiului în 2016. Neagu crede că PNL-ul va ține aproape și de colaborarea cu FDGR.

Neagu și Cazan au declarat la unison vineri că ”PNL va avea candidat propriu la alegerile pentru viitorul primar al Sibiului. Cu siguranță va avea un candidat!”.
Aceștia au dezvăluit și care este obiectivul PNL la alegerile de la anul. ” Acum avem 10 consilieri județeni. Un procent de 50 la sută plus unul este targetul nostru. Dacă ne propunem asta, înseamnă că dorim să o realizăm”, a spus Mircea Cazan.
Cât despre o colaborare politică cu FDGR, Neagu crede că liberalii vor face un parteneriat cu Forumul. ”E de preferat ca PNL Sibiu să își schițeze strategii pentru județ și care pe cât se poate să fie în acțiuni definite și cu un partener strategic. PNL-ul a avut în totdeauna sensibilitate în strategie, în raport cu FDGR. Părerea mea personală este ca PNL să continue acest parteneriat cu FDGR-ul. Nu sacrificăm nimic. E o competiție elecotrală la care populația va da vot. (…) FDGR-ul a avut o reprezentare constant bună la nivelul municipiului Sibiu. Cu siguranță o să aibă și în 2016. Nu văd de ce să nu colaborăm cu FDGR și în viitor”, a mai spus Neagu.
URMĂREȘTE DECLARAȚIILE CELOR DOI ÎN PLAYERUL DE MAI JOS
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=AHln9WH-nXU” splash=”https://i.ytimg.com/vi/AHln9WH-nXU/sddefault.jpg” caption=”Nicolae Neagu despre candidatura la CJ SIBIU”]

Ultima oră

Comentariul meu