VIDEO - Neagu, locomotiva PNL-ului la alegerile din 2016 pentru șefia Consiliului Județean Sibiu. Cazan îl susține!

neagu si cazanSenatorul Nicolae Neagu și totodată prim vicepreședintele PNL, filiala Sibiu, a admis vineri că va accepta o eventuală propunere de a fi candidatul liberalilor pentru funcția de președinte la Consiliul Județean Sibiu, la alegerile de anul viitor. Deputatul Mircea Cazan îl vede pe Neagu ca fiind ”o locomotivă” a PNL-ului.

Nicolae Neagu are cele mai mari șanse să fie personajul principal al liberalilor, la alegeriile viitorului președinte de Consiliu Județean, alegeri ce vor avea loc anul viitor. Mircea Cazan, copreședinte al PNL Sibiu, crede că senatorul Neagu este omul cel mai potrivit pentru a intra în lupta pentru șefia CJ Sibiu. ”Domnul Neagu poate, la fel ca și alții să fie o locomotivă pentru președinția Consiliului Județean Sibiu. Vom încerca să facem o echipă”, a spus vineri Cazan.
Neagu a confirmat și el că este printre liberalii care și-au exprimat dorința de a candida pentru funcția cea mai importantă din Consiliul Județean Sibiu. ”Eu pot confirma că decizia politică a PNL este corectă. Înainte de a ne exprima voința, ne exprimăm dorințele. E corect să fie făcută o analiză asupra capacităților a celor care își doresc să ajungă pe această funcție, prin sondaje de opinie. (…)
Printre cei care și-au exprimat dorința sunt și eu. (..) Partidul e puternic la nivelul județului Sibiu și are șanse foarte mari ca la alegerile viitoare, cel puțin unul din municipii să aibă primar PNL”, a spus Neagu printre altele, într-o conferință de presă de vineri.
URMĂRIȚI MAI JOS DECLARAȚIILE COMPLETE LEGAT DE ACEST SUBIECT
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=AHln9WH-nXU” splash=”https://i.ytimg.com/vi/AHln9WH-nXU/sddefault.jpg” caption=”Nicolae Neagu despre candidatura la CJ SIBIU”]

Ultima oră

Comentariul meu