foto kaufland-ul de pe șoseaua alba iulia e gata și face angajări. știm și când se deschide!

kaufland sibiu (4)Cel de al II-lea magazin al germanilor de la Kaufland în zona Sibiului, este construit în proporție de 80 la sută. În perioada următoare urmează să fie aranjate produsele ce se vor putea cumpăra în cei 4.500 mp de expunere. Locația ar urma să fie deschisă în jurul datei de 22 octombrie.

Cine a avut drum zilele acestea pe șoseaua Alba Iulia, a putut să observe cu ușurință cum șantierul de amenajare a viitorului magazin Kaufland, au intrat în linie dreapta.
A fost asfaltată parcarea viitorului hypermarket, s-au montat semnele de circulație, și de asemenea a fost montată și signalistica cu elementele de identitate vizuală.kaufland sibiu (2)
Magazinul de la Sibiu este primul dintr-o serie de mai multe locații ce vor fi inagurate în această toamnă în țară. Potrivit unor informaţii neoficiale, cel de-al doilea magazin din oraş, situat pe strada Şoseaua Alba Iulia, nr. 40, va fi inaugurat în jurul datei de 22 octombrie, conform economica.net.  Acesta va avea o suprafaţă de 4.500  de metri pătraţi şi va comercializa în jur de 15.000 de produse.kaufland sibiu (6)
Kaufland a intrat în Sibiu în urmă cu 10 ani.
Pentru luna noiembrie este prevăzută deschiderea celui de-al treilea Kaufland din Arad. Potrivit PUZ, unitatea va fi ridicată pe Calea Radnei nr. 128-130, pe un teren în suprafață de 14.550 metri pătrați pe care a funcţionat fostul stadion Telecom.kaufland sibiu (11)
Pe harta deschiderilor va urma, cel mai probabil, Timişoara. Spre finalul anului, va exista un nou Kaufland şi în Brăila, a doua din oraş.

Fac angajări
Posturile disponibile în această perioadă la Kaufland sunt: lucrător comercial, casier, manager magazin, tehnician întreținere, coordonatori distribuție, manager logistică, șef de raion, șef departament, analist gestiune stoc, agent local vânzare publicitate, coordonator distribuție presă, specialist comunicare online, operator introducere date, specialist relații clienți.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu