video – marcel piteiu condus pe ultimul drum de sute de oameni. a fost înmormântat la mediaș

piteiuZi tristă miercuri la Mediaș. Fostul director de la Romgaz și unul din cei mai marcanți politicieni locali, a fost condus pe ultimul drum de către apropiați, familie și cei care l-au cunoscut.

Fostul director general al societăţii Romgaz a fost înmormântat miercuri la Cimitirul Ortodox Mediaş. Acesta a murit duminică în capitală la vârsta de 61 ani.
Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Marcel Piteiu a fost dus mai întâi la Biserica Sfântul Dumitru de pe strada Stejarului, acolo unde a avut loc o slujbă religioasă. La ceremonial au participat prieteni, foşti colegi din politică şi industria gazieră, printre care Copreşedintele PNL Vasile Blaga, fostul Ministrul al Economiei, Ion Ariton, fostul director general Transgaz, Florin Muntean, oamenii de afaceri medieşeni Mircea Vescan şi Gheorghe Călburean.
Cortegiul funerar s-a deplasat apoi la Cimitirul Ortodox Mediaş, acolo unde a fost depus sicriul cu trupul neînsufleţit.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=Qg-D9AZQmuw” splash=”https://i.ytimg.com/vi/Qg-D9AZQmuw/maxresdefault.jpg” caption=”Marcel Piteiu condus pe ultimul drum de sute de oameni | novatv.ro”]
Sursa info&video: Nova Tv foto: sibiu100.ro

Ultima oră

Comentariul meu