Piaţa Mare a Municipiului Sibiu, kilometrul zero al tuturor evenimentelor culturale din oraş şi una dintre principalele atracţii turistice, devine casă şi pentru Teatrul de Balet Sibiu.

Luni, 5 octombrie 2015, Teatrul de Balet Sibiu deschide primul punct de vânzare de bilete situat în Centrul Istoric al oraşului. Noua casă de bilete a TBS va fi amenajată în incinta Centrului de Informare Turistică, din cadrul Primăriei Municipiului Sibiu.
«Timp de 22 de luni, cât vor dura lucrările de amenjare a noului sediu al Teatrului de Balet Sibiu şi Casei de Cultură a Muncipiului Sibiu, sediul administrativ se va muta provizoriu pe Bulevardul Victoriei, nr. 39. Pentru publicul nostru, însă, vom deschide un punct de vânzare bilete situat în centrul oraşului. Suntem convinşi că toţi iubitorii dansului vor primi cu bucurie vestea deschiderii în Centrul Istoric, a unui punct de vânzare bilete pentru spectacolele Teatrului de Balet Sibiu.»  Ovidiu Dragoman, director TBS
Punctul de vânzare bilete TBS, situat în Centrul de Informare Turistică din incinta Primăriei Municipiului Sibiu, va funcţiona de luni până vineri, după următorul program: luni – joi în intervalul orar 9:00 – 16:00, vineri în intervalul orar 9:00 – 13:30. Biletele pentru toate spectacolele TBS vor putea fi cumpărate şi în seara spectacolelor, de la intrarea în sala de spectacol, în limita locurilor rămase disponibile.
Bilete online, la aceleaşi preţuri ca în agenţie
Biletele pentru toate spectacolele TBS pot fi cumpărate şi online, prin siteul www.bilet.ro, la aceleaşi preţuri ca în agenţia de bilete TBS: 10 lei – preţul unui bilet întreg, respectiv 5 lei – preţul unui bilet redus pentru elevi, studenţi şi pensionari. Teatrul de Balet Sibiu nu percepe niciun comision pentru vânzarea online a biletelor.
Rezervări bilete pe siteul oficial al teatrului
Teatrul de Balet Sibiu este prima instituţie de profil din ţară şi singura din Sibiu ce permite rezervarea online a biletelor pentru spectacole. Rezervările online vor fi păstrate în sistem pentru 48 de ore din momentul efectuării rezervării. Biletele rezervate online şi necumpărate în acest interval de timp vor fi repuse, în mod automat, în vânzare. Rezervările online pot fi făcute pe siteul oficial al TBS: www.sibiuballet.ro/bilete. Biletele pot fi rezervate şi telefonic, tot pentru 48 de ore, la numărul de telefon 0269 22 96 27.

Ultima oră

Comentariul meu