gazul vrea să rămână invincibil în deplasare. următoarea stație: satu mare!

white-paper-backgroundMâine începând de la ora 16:00 pe stadionul din Satu Mare se înfruntă formația locală Olimpia Satu Mare și Gaz Metan Mediaș. În ceea ce privește clasamentul cele două formații se află ”la poli opuși”. Dacă Gaz Metan se află în prima jumătate, ba chiar pe poziția a doua a podiumului cu un total de 11 puncte, Satu Mare ”staționează„ în partea a doua a ligii secunde, mai precis pe locul 9 cu 7 puncte după 5 etape jucate.

Lotul de jucători

  • Portari: Claudiu Baican, Marius Suta, 
  • Fundași: Florin Mureșan, Adrian Micaș, Cristian Molnar, Eugen Hanuș, Cristian Paul, Mark Csik, Valter Heil, Ionuț Tătaru, Marius Balau, Dumitru Muntean, Cosmin Iuhaș.
  • Mijlocași: Robert Viland, Romario Rus, Adrian Marinaș, Darius Lukacs, Mircea Donca, Adrian Ciul, Toni Kanalos, Cosmin Bura, Istvan Schwarzkopf, Ciprian Selagea, Daniel Tilinger, Denis Chivari, Gabriel Cadar, Maximiliano Laso.
  • Atacanți: Daniel Feier, Bogdan Faur, Gabriel Roatis, Horea Bagiu, Alexandru Boștină, Adrian Markuș.

Sătmărenii au un lot format din 33 de jucători media de vârstă a lotului fiind de 23,4 ani cu o cotă de piață de 2,6 milioane de euro. Cel mai cunoscut jucător al celor de la Olimpia este atacantul Adrian Markuș care a evoluat și pentru Gaz Metan Mediaș.

Iată ce spune căpitanul medieșenilor

”Trebuie să obținem toate cele 3 puncte pentru a face uitat meciul din etapa precedentă.Jucăm în compania unei echipe imprevizibile cu un joc bun pe teren propriu. Speram să bucuram toți suporterii cu o noua victorie.” a declarat Ionuț Buzean pentru Ora de Sibiu. 

După meciul de mâine pentru Gaz Metan urmează o partidă dificilă pe teren propriu în compania formației CSM Râmnicu Vâlcea, echipa care i-a eliminat pe medieșeni din cupă. Pentru formația din Satu Mare urmează un meci în deplasare pe Cluj Arena în compania formației Universitatea Cluj.

 

Ultima oră

Comentariul meu