săptămâna prevenirii criminalității, continuă la sibiu

eleviA treia zi a Săptămânii Prevenirii Criminalităţii este dedicată activităţilor de prevenire a furturilor din patrimoniu. Poliţiştii sibieni dedică acţiunile zilei de miercuri prevenirii victimizării cetăţenilor în urma furturilor.

Cum furturile din autovehicule sunt cele care generează pagube importante proprietarilor şi utilizatorilor de auto, atât prin sustragerea bunurilor, cât şi prin distrugerea maşinii, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu vor derula o amplă campanie de prevenire a acestui gen de fapte.
În parcarea unui hypermarket din zona comercială Şelimbăr, poliţiştii sibieni vor desfăşura activităţi în vederea prevenirii furturilor din auto, vor împărţi pliante şi vor dialoga cu proprietarii autovehiculelor parcate în zonă despre riscurile la care se expun atunci când, în interiorul maşinilor, sunt lăsate la vedere diverse bunuri, tentante pentru cei certaţi cu legea.
O altă activitate constă în montarea în mai multe zone ale municipiului Sibiu de panouri bilingve conţinând recomandări în scopul prevenirii furturilor din auto.

Ultima oră

Comentariul meu