a fost găsit șoferul care a lovit mașina de pe gorăslău și a plecat. ce explicație a avut! (video foto)

camera 2Articolul publicat pe site-ul nostru în seara zilei de 25 septembrie, prin care semnalam că un sibian cerea ajutorul semenilor săi pentru identificarea unui șofer ce i-a lovit mașina în parcare și a fugit, a avut efect. Șoferul vinovat a fost identificat!

Sibianul care ne-a cerut ajutorul pentru identificarea unui șofer ce i-a lovit mașina în parcare, pe strada Gorăslău, ne-a contactat și ne-a transmis că a reușit să dea de autorul acestei fapte.
Șoferul SUV-ului marca Mitsubishi, a văzut și el imaginile publicate pe Ora de Sibiu și distribuite pe Facebook de sute de sibieni. Acesta l-a contactat pe tânărul care s-a ales cu mașina avariată și s-a oferit să îi plătească reparația autoturismului. ”După ce ați publicat imaginile, după câteva zile, am fost contactat de cel care conducea SUV-ul ce mi-a lovit mașina. Ne-am întâlnit s-a oferit să plătească contra valoarea reparației”, ne-a transmis tânărul ce și-a găsit vinerea trecută mașina avariată.

masina lovita
Șoferul vinovat și-a recunoscut vina. ”Mi-a spus că pur și simplu nu a simțit că a lovit mașina atunci când a ieșit din parcare și că de aceea a plecat. Nu și-a dat seama că mi-a bușit mașina”, ne-a mai spus tânărul care a apelat la Ora de Sibiu pentru identificarea șoferului ce i-a lovit mașina.
VEZI AICI IMAGINILE VIDEO ÎN CARE SE OBSERVĂ CUM MAȘINA ESTE AVARIATĂ ÎN PARCARE

Ultima oră

Comentariul meu