pensionarii sibieni provocați să joace șah și table într-o competiție la care se anunță sute de participanți

sahAnul acesta se împlinesc 25 de ani de la prima celebrare a Zilei de 1 octombrie, Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice. Înscrierile la concursul de cros se pot face și în ziua concursului, în Parcul Sub Arini, la cupolă.

Cu ocazia acestui eveniment, Asociația Forumul Solidarității Sociale a Pensionarilor, organizează în perioada 29.09 – 01.10. 2015, un eveniment intitulat SIBIU SENIOR – PUTEREA MINTII SI A TRUPULUI, aflat la a treia ediție. In cadrul acestui eveniment vor avea loc trei competiții: una de șah (feminin și masculin), una de table (feminin și masculin) și un cros (feminin și masculin).
Competițiile de șah și table se vor desfășura în perioada 29.09. – 30.09.2015, orele 10, la sediul Asociației situat pe strada Andrei Saguna nr.21, iar “Crosul Pensionarilor” va avea loc în data de 01.10.2015, ora11, in Parcul Sub Arini, cu startul de la cupolă. În aceste competiții vor fi angrenate un număr de aproximativ 300 de persoane, concurenți și organizatori.
Evenimentul SIBIU SENIOR – PUTEREA MINTII SI A TRUPULUI  ED. A – III – A, este cofinanțat de Consiliul Local Sibiu, prin Primăria Municipiului Sibiu. Înscrierile la concursul de cros se pot face și în ziua concursului, în Parcul Sub Arini, la cupolă.

Ultima oră

Comentariul meu