iohannis suaCuplul prezidenţial s-a aflat în Statele Unite ale Americii. Pe lângă şedinţele şi întâlnirile pe care Preşedintele Klaus Iohannis le-a avut cu mai multe oficialităţi, cei doi soţi s-au întâlnit şi cu românii care trăiesc în America.

Aproximativ 100 de persoane au participat la întâlnire, iar ţinuta lui Carmen Iohannis a fost apreciată. A purtat o rochie roz, până la genunchi, lungimea fustei care deja o caracterizează.

Înainte de plecarea în Statele Unite, Carmen Iohannis a fost la salonul Baroque, din Piaţa Mică. Prima doamnă şi-a tuns vârfurile, şi-a aranjat părul şi şi-a făcut manichiura. Programările clientelor din acea zi au fost anulate, pentru că SPP-iştii nu au lăsat pe nimeni să intre cât timp Prima Doamnă a fost în salon. Locul este frecventat şi de Preşedintele Iohannis. Încă de pe vremea când era primar, Kalus Iohannis se tundea şi îşi făcea manichiura aici. Şi acum, când are la dispoziţie cele mai de fiţe saloane din Bucureşti, are grijă de aspectul său tot la Sibiu.baroque

Foto www. presidency.ro

Ultima oră

Comentariul meu