CSU a capotat și la Tg Mureș. Gazdele au dominat clar Sibiul!

paulCSU Sibiu a pierdut sâmbătă seară în meciul retur al primei manșe din Cupa României, cu scorul 97-73 (32-15, 20-27, 20-15, 25-16), în deplasare la Tg. Mureș. De la sibieni a lipsit căpitanul Calotă accidentat. Păun nu a fost nici el în lotul folosit de Dan Fleșeriu.

Galben albaștrii au cedat, în această seară, pe terenul celor de la BC Mureș Târgu Mureș, în meciul doi al primei manșe a Cupei României 2015/2016. După un prim sfert în care gazdele au condus, sibienii au reușit un sfert doi mai bun. Din păcate, Sibiul a încheiat cu o înfrângere la capătul celor 40 de minute de joc. În meciul din această seară, nu au putut evolua, din cauza accidentărilor, Georgian Păun și Octavian Popa Calotă, iar Lawrence Gilbert a jucat, la fel ca și în meciul tur, cu un deget imobilizat.
”A fost un meci special pentru noi în condițiile în care nu i-am putut folosi pe Calotă și Păun, ambii fiind accidentați. Am început meciul cu emoții mari, dar, pe parcurs, am revenit, însă nu îndeajuns pentru a putea pune probleme reale celor de la Târgu Mureș. Toți cei care au fost în teren au dat maximul pe care îl puteau da în acest moment. E bine că am terminat aceasta dublă fără alte accidentări majore. Felicit Târgu Mureș-ul pentru echipa frumoasă și valoroasă pe care au reușit să o facă”, a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul principal al CSU Sibiu.
Pentru CSU Sibiu au marcat: Marek Klassen 16p, Vlad Tincu 12p, Kevin Hardy 10p, Cornel Cioacătă 9p, Lawrence Gibert 8p, Will Paul 7p, Michel Harrison 7p, Boris Lalovic 4 p.
Următorul meci pe care CSU Atlassib Sibiu îl va disputa va fi pe data de 2 octombrie 2015, în prima etapă a noului campionat, în deplasare la BC Timișoara. Partida începe de la orele 19:15 și va fi transmisă LIVE pe Digi Sport.

Ultima oră

Comentariul meu