csu merge cu aripile frânte la tg. mureș. joacă returul din cupa româniei!

cioacata csu sibiuElevii lui Dan Fleșeriu joacă astăzi, la Târgu Mureș, returul partidei din Cupa României. În tur sibienii au pierdut cu 73-82 și pornesc cu șansa a II-a la calificarea în turul următor.

Baschetbaliștii sibieni au plecat spre Târgu Mureș acolo unde vor juca astăzi, de la orele 18:00, în compania echipei mureșene. Antrenorul sibian speră ca elevii săi să faă o figură mai bună decât în meciul de acasă.
” Mergem la Târgu Mureș pentru a încerca să facem un joc mai bun decât cel de marți când am jucat, acasă, partida tur. Trebuie să arătăm că putem crește ca echipă și putem îmbunătăți jocul, de la meci la meci”, a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul CSU Sibiu.
Jucătorii sibieni sunt convinși că meciul nu va fi unul ușor. ”Meciul de astăzi va fi unul foarte greu, pentru că nu suntem toți apți sută la sută. Din păcate nu îmi voi putea ajuta echipa, din cauza accidentării la spate suferite, în ultimul meci de pregătire, de la Pitești. Voi susține echipa de pe bancă. Sperăm să plecăm la Sibiu cu o victorie, deși rotația noastră, în special la jucătorii  români, este mică”, spune Georgian Păun.
Partida din această seară, dintre BC Mureș Târgu Mureș și CSU Sibiu începe de la orele 18:00 și nu este televizată.

Ultima oră

Comentariul meu