gazul caută a 4-a victorie în fața unei contracandidate la promovare

white-paper-background (3)Mâine începând de la ora 11:00 pe stadionul din Mediaș se joacă partida dintre formația locală, Gaz Metan și C.S. Mioveni. Dacă Gaz Metan a obținut în ultimul meci disputat o victorie scor 1-0 pe Cluj Arena, nu același lucru putem spune despre adversara gazului de mâine. Formația pregătită de ”Clau-gol” a pierdut ieri meciul din Cupa României în compania formației FC Botoșani scor 2-1. Gaz Metan și C.S. Mioveni se află pe podiumul ligii secunde, medieșenii se află pe locul 2 cu 10 puncte în timp ce formația din Mioveni are 7 puncte ocupând poziția a III-a în liga secundă după patru etape.

Lotul de jucători al formației vizitatoare

  • Portari: Octavian Popescu, Flavius Croitoru, Bogdan Preda, Valentin Sima.
  • Fundași: Mihai Șchiopu, Cătălin Toriste, Ionuț Rada, Ali Calvin Tolmbaye, Ciprian Negoiță, Mihai Deaconescu, Bogdan Stoica, Cătălin Crețu, Andrei Trașcu, Eduard Stoica, Alexandru Dumitrache, Cătălin Stan, Andrei Tirica.
  • Mijlocași: Ionuț Buceanu, Ionuț Galan, Ionuț Mirzeanu, Marian Marcu, Adrian Niță, Leonard Iordache, Cosmin Marinescu, Alexandru Rauta, Georgian Honciu, Alin Popa, Cosmin Năstăsie, Daniel Iancu, Eduard Florescu, Eduard Neacșu, Victor Mazilu.
  • Atacanți: Claudiu Bălan, Mihai Vintilă, Claudiu Simion, Mădălin Delcea, Vasile Buhăescu, Andrei Nilă, Ayza.

Mioveni-ul vine la Mediaș cu un lot al cărei medii de vârstă nu depășește 23,5 ani, iar cota de piață a lotului este de 3,5 milioane de euro.

Iată ce spun jucătorii gazului

”Meciul de sâmbătă cu Mioveni este un meci greu, ei fiind unii dintre principalii contracandidați la promovare. E foarte necesară victoria contra formației argeșene pentru ca ne-ar putea duce pe primul loc al clasamentului, acolo unde sper să ne menținem pe parcursul întregului sezon. Suntem conștienți de ce înseamnă fiecare victorie pentru noi și vom muncii din greu ca să o obținem.” a declarat tânărul atacant Darius Olaru pentru Ora de Sibiu.

”Va fi cel mai greu meci de până acum, sperăm să jucăm bine să obținem cele 3 puncte, dar totul depinde de noi .”  a declarat și Raul Ignat pentru Ora de Sibiu.

Bilete

Biletele pentru meciul de mâine pot fi achiziționate până înainte de începerea partidei. Prețul unui bilet este de 10 lei în toate sectoarele stadionului, cu excepția Tribunei oficiale, acolo unde un bilet va costa 25 lei.

După meciul de pe teren propriu cu Mioveni, pentru Gaz Metan urmează o deplasare la Satu Mare pentru meciul cu formația locală FC Olimpia Satu Mare. De partea cealaltă FC Mioveni evoluează în etapa viitoare pe teren propriu în compania formației Universitatea Cluj.

Partida dintre Gaz Metan și Mioveni face parte din etapa cu numărul 5 a ligii secunde.

Ultima oră

Comentariul meu