cibinfest

Vremea se anunţă a fi rece şi mohorâtă în acest final de săptămână, dar nu e nicio problemă. Sibiul abundă de evenimente, şi mai toate se desfăşoară în cadru acoperit. Dacă nu ţi-e teamă de ploaie, ai ce face şi în aer liber. Aşa că ia-ţi inima în dinţi şi ieşi din casă!

Până duminică poţi merge la CibinFEST. Cortul din Piaţa Mare te apără de ploaie, iar chelnerii te pot servi cu mâncare bavareză. În tot acest timp asculţi muzică nemţească şi te distrezi cu prietenii. Află mai multe aici.

Transylvanian Grand Prix, concursul de dans sportiv, se desfăşoară la Sala Transilvania de vineri până duminică. Poţi vedea dansând copii de 6 ani, dar şi seniori trecuţi bine de prima tinereţe. Detalii află de aici.

Dacă vrei să asculţi Corul Caedonia şi invitaţii săi, urmează-I în locaţiile în care susţin concertele de vineri până duminică. Află-le de aici.

Festivalul Internaţional de Poezie „Poets in Transilvania” aduce la Sibiu 50 de poeţi din 13 ţari de pe 3 continente. Festivalul se desfăşoară la Biblioteca ASTRA.

Vineri şi sâmbătă se joacă din nou “Faust”, de la ora 19, la Baza SC Construcţii SA.

Sibiu Open continua la baza sportivă Pamira. Spectatorii au intrarea liberă la toate partidele, mai puţin la finală.

Sâmbătă, cei mici pot vedea la Teatrul Gong “O rază de soare” dupa Al. T. Popescu. Află aici mai multe detalii. Duminică se joacă pentru cei mici “Harap Alb” după Ion Creangă, de la ora 11. Detalii aici.

Tot sâmbătă, în curtea Erasmus, de la ora 10, are loc târgul dedicat mămicilor şi copiilor. Puteţi cumpăra de aici lucuri pentru copiii, hainuţe şi jucării.

Aveţi poftă de ceva dulce? Mergeţi sâmbătă şi duminică în Parcul Sub Arini, la Festivalul „Sibiu, dulce Sibiu”.Este un eveniment cultural–gastronomic care își propune promovarea consumului responsabil de deserturi de calitate. Evenimentul va îmbina arta gastronomică cu ambianța specifică unor momente ‚dulci” (miniconcerte, workshopuri, prezentări .

Zilele Culturale ale Judeţului Sibiu” se mută în Ţara Secaşelor. Evenimentele se desfăşoară în Ocna sibiului şi Loamneş. Vezi programul aici.

Traseul Mocăniţei este reînviat în acest final de săptămână. Află de aici ce se pregăteşte.

Şi dacă niciunul din aceste evenimente nu e pe palcul tău, poţi merge în Muzeul Astra, la Cârciuma din Bătrâni, unde mustăria tradiţională funcţionează la capacitate maximă. Sau, îi poţi asculta pe cei de la Voltaj în concertul din parcarea Kaufland, sâmbătă, de la ora 19.

Ultima oră

Comentariul meu