poliția a stabilit cauzele producerii accidentului mortal de pe dn1 de la miercurea sibiului

accident mortal la miercurea sibiului dn1 (1)În data de 24 septembrie, în jurul orei 04,30, pe DN1, km. 343, în afara localităţii Miercurea Sibiului, un conducător auto şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier produs în următoarele împrejurări:

Un arădean în vârstă de 58 de ani, aflat la volanul unui ansamblu TIR circulând pe direcţia Sibiu – Sebeş, nu a observat la timp o autoutilitară staţionată pe partea carosabilă, nesemnalizată corespunzător pentru timp de noapte, a frânat brusc, moment în care semiremorca ansamblului a pătruns pe contrasens cu partea stângă şi a acroşat cabina unui alt ansamblu TIR condus regulamentar pe direcţia Sebeş – Sibiu de către un conducător auto în vârstă de 41 de ani, domiciliat în judeţul Argeş.
Impactul a dus la răsturnarea ansamblului de vehicule condus regulamentar şi la decesul pe loc al şoferului acestuia.

VEZI AICI VIDEO ȘI FOTO DE LA ACCIDENTUL DE LA MIERCUREA SIBIULUI
”Din momentul producerii accidentului, timp de 3 ore, traficul rutier a fost blocat total, după care s-a desfăşurat alternativ, în ambele sensuri, pe o bandă de circulaţie, timp de aproximativ alte trei ore.”, spun cei de la IPJ Sibiu.

VEZI ȘI: FOTO – DN1 și Autostrada Sebeș – Cunța, paralizate de accidentul de la Miercurea Sibiului. Șoferii au răbufnit!
Poliţiştii Serviciului Rutier Sibiu continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor şi împrejurărilor care au dus la producerea acestui tragic accident rutier şi , implicit, pentru tragerea la răspundere a celor vinovaţi.

Ultima oră

Comentariul meu