se închide unul din cele mai cunoscute restaurante ale sibiului. sigur ai mâncat acolo!

cardinalSibiul o să aibă de luna viitoare cu un restaurant mai puțin. Și nu vorbim de închiderea unei crâșme necunoscute, ci dimpotrivă de dispariția unui restaurant care dealungul timpului a fost unul din cele mai frecventate de sibieni. Cu siguranță că multă lume o să ducă dorul ”celor mai mari Mici” de la Cardinal.

Chiar dacă nu vorbim de un restaurant de lux, Cardinal este extrem de cunoscut în tot Sibiul. Mâncarea bună și ieftină de aici a atras dealungul timpului foarte multă lume. Cu siguranță că tot Sibiul știe că la Cardinal se mănâncă ”mici ca la Dedulești”, ciorba de burtă e excelentă, mușchiul sibian e cel mai bun din oraș, iar papanașii sunt printre cei mai delicioși din urbea de pe Cibin.
Dacă mai punem în balanță și faptul că prețurile sunt extrem de accesibile, atunci înțelegem de ce oamenii preferă să treacă pragul restaurantului situat lângă Biserica din Groapă.
Resturantul se va închide însă în scurt timp, așa că dacă doriți să mai mâncați cel puțin odată acolo, ar fi bine să vă grăbiți.

Personal disponibilizat
Primii care au primit vestea închiderii restaurantului, au fost chiar angajații. Aceștia le spun deja clienților că unitatea se va închide de luna viitoare. ”Se va închide din data de 8 octombrie. Am zis să vă spunem ca să știți. Noi suntem deja în preaviz. Majoritatea ne-am găsit de lucru în alte părți. Vă dați seama că ne pare și nouă tare rău. Le spunem tuturor clienților, ca să știe. Toată lumea e tristă”, ne-a spus un ospătar din restaurant.

Camere de cazare în locul restaurantului
Patronatul le-a transmis angajaților din restaurant că acesta va fi desființat pentru a mai face loc unor camere de cazare. ”Au zis că reamenajează spațiul și fac camere ca și deasupra, unde este pensiunea. Noi doar atât știm”, a mai spus ospătarul.cardinal 2

Despre restaurantul Cardinal
Restaurantul Cardinal este unul dintre cele mai apreciate restaurante din Sibiu. Meniul este adaptat tuturor gusturilor și se axează în special pe bucate tradiționale românești cu ar fi Tochitura, Mixed-Grill Dracula, Mușchi File Afumat la Grătar sau Frigărui. La Cardinal poți să fii sigur că mănânci cei mai buni și mai mari Mici și cea mai delicioasă Ciorbă de Burtă din Sibiu.

Ultima oră

Participă la discuție

8 Commentarii

  1. Imi pare rau sa aud, dar este de inteles!!!
    In ultimii ani calitatea lasa de dorit. Cei mai arsi papanasi, ca tot au fost pomeniti, acolo i-am primit.

  2. DACA ARTICOLUL LAUDA ATAT DE MULT RESTAURANTUL SI MANCAREA IEFTINA SE PUNE INTREBAREA DE CE SE INCHIDE! SUNT DE ACORD CU DL.FLORIN A. ,DAR SE STIE CA UNII REPORTERI SUNT IN STARE SA LAUDE SI BUDA DIN GARA PENTRU UN MIC SI O BERE!

  3. Am mancat acolo acum un an. O portie de papanasi (in fapt este un singur papanas) a costat o avere si a fost facut intr-un ulei in care in prealabil se prajise o carne ceva altfel nu imi explic gustul ciudat. Mancarea a fost groaznica, colegii cu care am fost au primit chiar pestele de jumatate crud motiv pentru care l-au si trimis inapoi la bucatarie iar cu riscul de a ma repeta PRETURILE ERAU EXORBITANTE mai ales pentru serviciile oferite. Fara vreun interes anume ma bucur ca se inchide. Chiar am scris un review prost pentru acest loc pe TripAdvisor.